Kuva: AOP

Angelina Jolie yllätti lausunnollaan: "Rakastan vaihdevuosiani!"

24.11.2015 18:00 - Senja Rapila

Hollywood-näyttelijätär on yksi niistä harvoista naisista maailmassa, jotka oikeasti nauttivat vaihdevuosistaan.

Brad Pittin vaimonakin tunnettu Angelina Jolie-Pitt kävi poistattamassa munasarjansa sekä munanjohtimensa keväällä 2015 sen jälkeen, kun näyttelijätär kuuli syöpäriskistään. 

Vuonna 2013 Jolie kävi myös rinnanpoistoleikkauksessa, mutta viimeisin naisen leikkaus on ollut sellainen, joka on pakottanut hänen kroppansa menopaussille. 40-vuotias näyttelijätär on yllättänyt varmasti kaikki maailman naiset kommentillaan - hän ylistää vaihdevuosiaan.

- Minä oikeastaan rakastan vaihdevuosiani. Olen onnekas siinä mielessä, että minulla ei ole ollut niin suuria oireiluja. Tunnen kuitenkin oloni vanhemmaksi, Jolie kertoo haastattelussaan.

- Olen onnellinen, että olen vihdoin kasvanut, en halua enää olla nuori.

Elokuva edesmenneelle äidille

Vaikka näyttelijälle itselleen ikääntyminen ei vaikuta olevan ongelma, on se suuri kolaus Jolien hahmolle uudessa By The Sea -elokuvassa, joka sijoittuu vuoden 1970 Ranskaan. 

Angelinan itsensä ohjaama, tuottama ja käsikirjoittama elokuva on saanut inspiraationsa hänen äitinsä kuolemasta. Jolien äiti kuoli vuonna 2007 rinta- sekä kohdunkaulansyöpään vain 56-vuotiaana.

- Menin vierailemaan äitini luokse sairaalaan, kun häneltä oltiin poistamassa munanjohtimia. Äitini oli todella järkyttynyt asiasta, sillä hänen mielestään hänestä oltiin poistamassa niitä osia, jotka tekivät hänestä naisen, Jolie kertoo.

- Sairaalassa oli kuitenkin toinen nainen odottamassa leikkausta. Kuulin myöhemmin, että hän oli nuori nainen, joka ei ollut vielä saanut lapsia - ja se pisti kaiken perspektiiviin.

Lue myös: Moderni perhe -kaunotar sanoi tahdon - katso tunnelmalliset hääkuvat

Lähde: Daily Telegraph

Kilpailut

Uusimmat