Kuva: Nelly Tatti

Benjamin Peltonen edelleen sinkkuna: "Ei ole tämän hässäkän keskellä löytynyt ketään"

04.10.2015 20:45 - Mika Parikka

The Blog Awards Finland 2015 juhlittiin perjantaina. Paikanpäällä oli myös Benjamin Peltonen, joka kertoi muun muassa parisuhdetilanteestaan.

Kaikkien äitien unelmavävyn Benjamin Peltosen syksy on ollut kiireinen. Mies kertoi kuulumisistaan The Blog Awards Finland 2015 -tapahtumassa, jossa palkittiin Suomen tämän hetken kovimmat blogistit. 

- Syksy on sujunut tosi hyvin! Isoja projekteja päällä ja kahden viikon päästä lähden Espanjaan kiertueelle. Täyspitkä levy tulee ulos ensi keväänä. Se on minulle tosi iso juttu, mies tuumii. 

Levyn julkaiseminen iso juttu, mutta se on Peltoselle vain yksi askel pitkällä matkalla. Mies haaveilee jo suurista yhteistöistä.

- Haluaisin tehdä yhteistyötä suurien idoleideni kanssa, kuten Sian, Ariana Granden, tai Ed Sheeranin kanssa. Tavoitteet ovat korkealla, mutta mennään yksi askel kerrallaan. 

Moni nuori unelmoi bloggarin tai YouTubettajan urasta, mutta entä jos se ei onnistukaan? Kannattaako nuorilla olla varasuunnitelma, vai pitäisikö vain keskittyä täysillä unelmaansa? Peltosella on asiaan hieman kaksijakoinen vastaus:

- Sisäinen äitini sanoo, että pysykää koulussa! Oma äitini sanoo minulle aina, että pitäisi pysyä koulussa, vaikkei siihen ole aikaa taikka edes halua. Minulla itselläni ei ole mitään varasuunnitelmaa. Kaikella on tarkoitus, elämä vie minne vie, Peltonen summaa.

Kiireinen mies on edelleen sinkku. 

- Suhdepuolella olen edelleen sinkku. Ei tämän hässäkän keskellä ole kerennyt löytämään ketään. Toisaalta, jos joku mielenkiintoinen tyyppi astuu kuvioihin niin miksipäs ei, mies lopettaa mysteerisesti.


Lue myös: "Montako Instagram-seuraajaa on tarpeeksi?" Benjamin Peltonen vastaa salamakysymyksiin

Kilpailut

Uusimmat