Kuva: Splash

Kauneimmat britit listattiin - katso

01.02.2016 19:15 - Rea Tallgren

Harper's Bazaar -lehti on listannut sen mielestä upeimman näköiset brittikaunottaret.

Harper's Bazaar on arvostettu, amerikkalainen muotijulkaisu. Nyt lehti on päättänyt listata sen mielestä upeimmat kaunottaret "rapakon takaa", eli Englannista.

Listan kärkeen on päässyt 24-vuotias mallikaunotar Suki Waterhouse, joka on mallintöiden lisäksi näytellyt ja tullut tutuksi myös Bradley Cooperin pitkäaikaisena tyttöystävänä - nyt tosin jo entisenä.

(kuva: Splash)

Toisella sijalla on uskomattoman vartalon ja kasvot omaava mallikaunotar Jourdan Dunn. 25-vuotias yhden lapsen äiti oli vuonna 2014 Forbesin mukaan yksi maailman eniten tienaavista malleista.

(kuva: Splash)

Kolmantena listalla on kaikkien rakastama Adele, jonka levyjä ja singlejä on myyty yli 100 miljoonaa. Yhden lapsen äiti tunnetaan paitsi upeasta äänestää, myös persoonallisesta ja tinkimättömästä, 60-lukua henkivästä tyylistään ja ronskista huumorintajustaan. 

(kuva: splash)

Neljäntenä listalla on uskomattoman menestyksekkään uran jo tähän mennessä tehnyt, 23-vuotias malli Cara Delevingne. Delevingne on mallintöiden lisäksi näytellyt muun muassa Arvoitus nimeltä Margo -elokuvassa. 

(kuva: Splash)

Viidennelle sijalle on noussut Carey Mulligan. 30-vuotias näyttelijäkaunotar on tuttu muun muassa elokuvasta The Great Gatsby – Kultahattu

(kuva: Splash)

Katso kaikki loput brittikaunottaret tästä

Lähde: Harper's Bazaar

Kilpailut

Uusimmat