Kuva: Splash

Lähipiiristä huhutaan: Beyoncé ja Jay Z ovat eronneet jo useita kertoja

04.05.2016 12:45 - Senja Rapila

Vaikka pariskunta näyttäisikin päällisin puolin onnelliselta, ovat he kuuleman mukaan olleet jo useita kertoja asumuserossa.

Vastikään kohua synnyttäneen Lemonade-albuminsa julkaissut Beyoncé, 34, eli Beyoncé Giselle Knowles-Carter on herättänyt albumin myötä sosiaalisen median kiinnostuksen suhteeseensa räppäri Jay Z:n, 46, kanssa. Pettämishuhujen myötä myös lähipiiri on kommentoinut kaksikon puhuttavaa suhdetta medioille.

- Beyoncéa on kannustettu kirjoittamaan näistä pettämishuhuista, jotta hän pystyy käsittelemään niitä asioita ja päättämään, voiko hän unohtaa ne vai päättää avioliittonsa, näyttelijä Shanica Knowles kommentoi.

- Tämä on ollut todella pitkä prosessi ja olen kuullut, että he ovat olleet asumuserossa ja eronneet useita kertoja viimeisten muutaman vuoden aikana. Bey kuitenkin rukoilee, että tämä levy pelastaisi hänen avioliittonsa.

Shanican mukaan Beyoncé olisi kuitenkin hiljalleen antamassa anteeksi aviomiehelleen tämän toilailut.

- Seuraavat kuukaudet ovat testikuukausia, joko se toimii tai ei toimi, mutta Beyoncé on päättänyt tehdä kaikkensa saadakseen suhteen jälleen toimimaan.

Lähde: Female First

Lue myös: Kylie Jenner julkaisi paljastavan kuvan - katso mitä iltapuku voi saada aikaan

Lue myös: Eddie Murphystä jälleen isä - lapsi miehen yhdeksäs

Kilpailut

Uusimmat