Kuva: AOP

Napapiirin sankarit saa jatkoa

11.02.2016 10:17 - Reija Saarinen

Kolmannen elokuvan ohjaa Tiina Lymi.

Napapiirin sankarit saa jälleen jatkoa. Kolmas elokuva on nimittäin työn alla ja sen ohjaajana nähdään Tiina Lymi. Ensi-iltansa elokuva saa ensi vuonna.

- Napapiirin sankarit 3:ssa on koossa sellaiset ainekset, jotka tyrkyttävät ohjaajalle kuin tarjottimella komediaa, draamaa, visuaalista ihanuutta ja mahdollisuutta välittää katsojille havaintoja ystävyydestä, rakkaudesta ja aikuistumisen kauhistuttavasta myllerryksestä pienen ihmisen päässä, Lymi kertoo.

Käsikirjoittajana elokuvassa toimii Pekko Pesonen. Hänen mukaansa kolmannessa elokuvassa Janne (Jussi Vatanen) on eksynyt elämänsä keskipäivän pimeään metsään ja lähtee etsimään itseään Lappiin.

- Olen aina halunnut kirjoittaa komedian vaeltamisesta. Tajusin, että vaellushan sopisi täydellisesti Napis-konseptiin. Vaelluselokuvissa ollaan aina etsimässä itseä. Niin tässäkin, mies kertoo.

Dome Karukosken ohjaama ensimmäinen Napapiirin sankarit oli vuoden 2010 katsotuin elokuva yli 385 000 katsojalla. Teppo Airaksisen ohjaama Napapiirin sankarit 2 sai ensi-iltansa syksyllä 2015 ja on edelleen elokuvateattereissa.

Lue myös: Napapiirin sankarit -elokuvalle pääpalkinto Ranskassa

Kilpailut

Uusimmat