Kuva: AOP

Rita Oralla tuli kiire juhliin - lähti ulos alaosanaan pelkät sukkahousut!

09.10.2015 21:45 - Senni Loikala

Laulaja hurmasi juhlissa kultaisessa paljettimekossa, mutta ennen sitä tähdellä taisi olla tulipalokiire.

Rita Ora, 24, todistaa, että iltatyylissä saa olla glamouria. Tähti osallistui lontoolaisen Sexy Fish -ravintolan vip-lanseeraustilaisuuteen sädehtivässä mekossa, joka oli täynnä kultaisia paljetteja aina etumuksesta pitkään helmaan.

Kultaremmiset sandaalit ja musta kynsilakka näyttivät upeilta asun kanssa. Vaikka asussa oli hohtoa, olivat Oran meikki- ja hiustyyli luonnollisia. Vaaleat kutrit olivat rennosti laineilla, eikä Oralla ollut kirkkaanpunaista huulipunaa, jota hän muuten suosii usein tyylissään.

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Oran huhutaan seurustelevan tällä hetkellä Blink 182 -yhtyeestä tutuksi tulleen rumpalin Travis Barkerin kanssa. Mies asuu kuitenkin vielä entisen vaimonsa ja lastensa äidin kanssa. Näihin juhliin Ora saapuikin yksin ja julkaisi illasta myös Instagram-tilillään kuvan baaritiskiltä.

Kyseisiä juhlia varten Ora ei ollut peittänyt käsitatuointejaan, kuten hän teki osallistuttuaan MTV Music Video Awards -tilaisuuteen.

Aiemmin samana päivänä paparazzit bongasivat Oran vaatteidensa alaosana pelkästään mustat sukkahousut. Ilmeestä päätellen Oralla taisi myös olla kiire.

(kuva: AOP)


Kilpailut

Uusimmat