Kuva: Mikko Räsänen

Suomalainen Playboy-äiti Susanna Tanni: Julkisuudessa ei ole mitään negatiivista

28.11.2015 18:15 - Emma Ylistalo

Susanna Tanni kokee saaneensa julkisuudesta paljon hyvää ja kääntää epämieluisatkin asiat voitoksi.

Malli Susanna Tanni nousi nopeasti julkisuuteen sen jälkeen kun hän poseerasi Portugalin Playboy-lehdelle. Tanni on iloinen, että hän on saanut julkisuuden kautta lisälukijoita esimerkiksi blogilleen ja näin saanut ääntään enemmän kuuluviin.

- Jos ihan omaa itseäni ajattelen, niin kyllähän se on myöskin vienyt ihan huikeasti eteenpäin sitä omaa henkilökohtaista prosessia. Olenhan minä joutunut käsittelemään sen tuomitsemisen, mitä jouduin vastaanottamaan, kun kuvaukset olivat tulossa. Mutta olen ollut välittämättä siitä ja lähtenyt sitä kohti, mikä on minulle tuonut iloa ja minkä koen elämäntehtäväkseni, Tanni listasi julkisuuden tuomia positiivisia asioita.

Huonoja puolia julkisuudesta Tanni ei edes keksi, sillä hän kääntää saamansa vihapuheenkin kehittymisen paikaksi.

- Otan senkin ilolla vastaan, koska jos minä nostatan noinkin vahvan tunteen, niin sillä on mahdollisuus avata siinä ihmisessä jotain. On mahdollisuus, että se ihminen jopa kehittyy, jos hän alkaa miettiä, minkä takia hän vihaa. Se on prosessia ja olen siitäkin vain tosi tyytyväinen, Tanni sanoo. 

- En osaa suhtautua siihen niin, että se olisi negatiivista minun kannaltani, vaan olen ihan iloinen, että siinä on ainesta prosessiin. Sekä minulle, että sille ihmiselle, joka pelkää jotain niin paljon, että se nostattaa vihaa, Tanni tarkentaa.


Lue myös: Playboy-lehti lähestyi suomalaista perheenäitiä kuvien toivossa: "Aviomiehen kanssa on keskusteltu"

Kilpailut

Uusimmat