Sisältö
Ohjelma ja juontajat

ladataan
Ajankohtaista sisältöä ei löytynyt
Lataa lisää
Mariannen Työpaikkatoiveet
Kiitos toiveestasi!
Toivebiisi:
Vapaa toive:
Perustelut:
Työpaikkani:
Nimi:
Puhelin:
 
avaa välilehteen
20.8.2014 klo 9:04
Viihdeketun Blogi:
Jotkut vain paranevat vanhetessaan

Ricky Martin ja Jennifer Lopez olivat hyvännäköisiä jo 90-luvulla. Miten on mahdollista, että ovat molemmat edelleen (etenkin espanjaksi) noin käsittämättömän kuumia? HUHHUH.

avaa välilehteen
14.8.2014 klo 15:22
Viihdeketun Blogi:
Robin Williamsin elokuvat, jotka osaan ulkoa

Oli tosi surullista lukea Robin Williamsin poismenosta. Mies oli tosi sympaattisen ja sydämellisen oloinen ihminen. Kuolleiden runoilijoiden seura ja Good Will Hunting olivat toki parhaita elokuvia, joissa mies oli mukana. Ne eivät kuitenkaan olleet ne, joita katsoin lapsena ja vielä teini-ikäisenä kyllästymiseen asti VHS-kasetilta. 

On tosi erikoista, että tietyt näyttelijät tuntuvat läheisimmiltä kuin toiset. Mrs Doubtfire oli uskomattoman hauska ja ihana elokuva, jonka osaan lähes ulkoa. 

Hookin osaan lähes ulkoa. Katsoin sitä niin tosi monta kertaa lapsena. Ei ole saanut montaakaan tähteä kriitikoilta, mutta henkilökohtaisesti se oli ihan viiden tähden elokuva. Silloin kun olin lapsi tietysti, en ole katsonut sitä muutamaan vuoteen. Tosin lapsena pidin myös Vääpeli Körmyistä ja Poliisiopisto-elokuvista ja osasin ulkoa myös Beverly Hills kyttä-leffat. Hookissa oli mukana myös sekä Dustin Hoffman että Julia Roberts. Katso se vaikka lasten kanssa, on tosi lämmin ja ihana elokuva!

 

Lue koko blogipostaus

Paljon raikasta poppia työpäivään. Juontajana Marianne Tuominiemi.

11:10 Viihdevisa osallistu soittamalla 020 350 200 (puheluhinta: 8,21 snt/puhelu + 14,9 snt/min)

Uutiset minuutissa Päivitämme maailman tilanteen nopeasti ja tehokkaasti ja kerromme sataako vai paistaako klo 10:00 ja klo 12:00

13:15 Ensireaktion paluu

Marianne Tuominiemi

Esimieheni esitteli toimitusta uudelle työntekijälle ja sanoi seuraavaa: "jos haluat kärkevän mielipiteen mihin tahansa asiaan niin kannattaa tulla kysymään Mariannelta". En valitettavasti voinut juurikaan väittää vastaan. Olen Pohjanmaalta kotoisin ja asunut kuusi vuotta Helsingissä. Silti pystyn vieläkin (helposti) eksymään tai jäämään väärällä bussipysäkillä pois tai ajamaan harhaan autolla väärällä kaistalla. Seurassasi on Voicella henkinen maalainen, Twitteriin ihastunut, lapsenmielinen, urheilusta pitävä, kaikesta kiinnostunut ja kirjojen ystävä.