Sisältö
Ohjelma ja juontajat

ladataan
Ajankohtaista sisältöä ei löytynyt
Lataa lisää
avaa välilehteen
30.10.2014 klo 13:03
Päätä, mistä Herättäjät osoittavat ensi viikolla mieltä!
avaa välilehteen
29.10.2014 klo 12:36
Samuel etsi uutta kotia kirkosta eronneille
avaa välilehteen
29.10.2014 klo 11:52
Päivi Räsäsestä tehtiin parodiakappale
avaa välilehteen
29.10.2014 klo 9:32
Herättäjät esittää: MC RäZänen
avaa välilehteen
28.10.2014 klo 11:45
Miksi Anssin sohva haisee?
avaa välilehteen
27.10.2014 klo 13:35
Surullinen hetki Herättäjissä
avaa välilehteen
27.10.2014 klo 13:30
Seurakunta seksimessuilla
avaa välilehteen
27.10.2014 klo 13:18
Kuka teillä hoitaa remppahommat?
avaa välilehteen
23.10.2014 klo 11:45
Isis-järjestölle koitti joulu
avaa välilehteen
23.10.2014 klo 8:43
Niina löysi itselleen soveliaan roolin taloyhtiön talkoissa

He juovat ensimmäiset kahvinsa ennen aamuneljää. He käyttävät aurinkolaseja ympäri vuoden, koska heidän sisäinen aurinkonsa paistaa aina. He lukevat merisään merestä. He paljastavat sielunsa joka aamu klo 6-10 kaikille Suomen herääjille. He ovat Anssi, Niina ja Samuel - Voicen Herättäjät.

RETROPOIMINTA
Unihiekat silmistä voi karistaa joka arkiaamu jo klo 6:25 Herättäjien retropoimintaa kuunnellen. Madonna, Haddaway, Blur, Queen... Kauniimmin ei voisi herätä.

SUHTEETTOMUUSTEORIA
Rea Haverisen sinkku/ihmissuhdekolumni jalkautuu Voicen netistä taajuudelle maanantaisin klo 8:30. Herättäjien käsittelyssä sinkkunaisen elämää koskettavat aiheet aidosti heittäytyvän uutistoimittajansa kautta.

5 SEKUNNIN KISA
Vanhanajan tietokilpailu, jossa viiteen kysymykseen tulee vastata oikein viidessä sekunnissa. Kysymykset ovat osin naurettavan helppoja, mutta niistäkin voi tulla haasteellisia, kun vastausaika on rajallinen. Palkintopotti kasvaa 5€ joka päivä, jos kysymyspatteriston kaikki vastaukset eivät mene nappiin. Joka päivä klo 7:30.

KOREA JAMES
Herättäjien Korean-kirjeenvaihtaja, nelikymppinen opettaja James Greer kertoo viikottain tuoreet kuulumiset Pohjois-Korean rajan tuntumasta. Mitä Etelä-Koreassa tapahtuu ja miten sieltä käsin kommentoidaan maailman tapahtumia, se kuullaan Herättäjissä keskiviikkoisin klo 8:30.

LEFFAMYLLY
Miten taipuvat Die Hard, Forrest Gump, Titanic ja muut suosikkileffat suomeksi? Anssi, Niina ja Samuel testaavat näyttelijäntaitojaan ja kuulija testaa leffatietämystään, kun Leffamyllyssä pistetään klassikkokohtauksia uusiksi!

SAMUELIN TWITTER-UUTISET
Herättäjien some-aktiivi, erikoismies Samuel Nyman poimii Twitterin parhaimmistoa Herättäjien Twitter-uutisiin.

PERJANTAIN PAKKOSOITTO
Perjantaisin Anssi, Niina tai Samuel joutuu soittamaan satunnaiselle puhelimestaan löytyvälle tyypille. Saako Niina pidettyä lastenhoitajansa linjoilla minuutin, kertomatta mistä on kyse? Tai Anssi taksikeskuksen? Miten vastaa Samuelin vaari? Perjantain pakkosoitto klo 8:30.

 

Anssi Honkanen

Anssi Honkanen on 31-vuotias entinen yhden hitin pop-tähdenlento. Kun musiikkiura ei ottanut tuulta alleen, päätti hän suunnata radioon soittamaan piuhattoman syntetisaattorin sijaan suutaan. Miehestä on kuultu käytettävän verbejä hullu, erikoinen, alipukeutuva, ylipuhelias ja kalpea, mutta Anssin omien sanojen mukaan edellisistä pitää paikkaansa vain neljäs.

Anssin rakkaus radioon on syvä ja intohimoinen, tästä syystä hän hakeutui kaltaistensa joukkoon Voicen Herättäjiin.

Niina Backman

Niina on italialaisella temperamentilla varustettu vähän liian pitkäksi kasvanut kolmen pienen lapsen äiti, jonka elämä olisi paljon tylsempää ilman aviomiestään Lorea. Tästä syystä Niina elää ja hengittää elämää Loren toilailujen kautta. Niina on herättäjien järjen ääni joka yrittää laittaa Anssin ja Samuelin ruotuun mutta ei aina yrityksestään huolimatta onnistu siinä.

Samuel Nyman

Samuel on valmis tekemään mitä vain. Siis ihan mitä vain. Samuel on 26-vuotias räsävilli, jolle sattuu ja tapahtuu. Tästä hyvänä esimerkkinä on 5 kertaa murrettu oikean käsi. Tällä hetkellä Samuel on unelma-ammatissaan. Tai no, oikeasti Samuel halusi olla pienenä bussikuski. Kun busseihin meni maku, tajusi Samuel haluavansa olla radiojuontaja.

Alkunsa Samuel sai Tammisaareen naistenklinikalta. Samuelilla on myös kolme siskoa. Tämä on syy minkä takia Samuel tulee hyvin toimeen naisten kanssa. Tammisaari tuli Samuelille nopeasti liian pieneksi ja tie vei Vantaalle. Kun Vantaa oli koettu, oli aika lähteä Turkuun. Turun valloitus päättyi joulukuussa vuonna 2013. Nyt valloittamatta on enää Helsinki.

Sini Koskenseppä

Herättäjien tuottaja Koskensepän suuri sankari lapsuudessa oli Ihmemies MacGyver. Aikuisena hän on omaksunut hahmolta hiustyylin ja erilaisten asioiden korjaamisen linkkuveitsellä. 80-luvun lapsena hän on pettynyt siihen, ettei Paluu tulevaisuuteen -leffojen hoverboardeja näy vieläkään katukuvassa. Sini katsoo edelleen niin paljon leffoja ja lukee kirjoja, että hänen todellisuudentajunsa saattaa olla hämärtynyt. Maan pinnalle Koskenseppä palaa suuren rakkautensa, radion, kautta, tuottajan roolissa Voicen Herättäjissä.