Sisältö
Ohjelma ja juontajat

ladataan
Ajankohtaista sisältöä ei löytynyt
Lataa lisää
avaa välilehteen
21.11.2014 klo 13:40
Onko purentakisko ultimate-seksintappaja?
avaa välilehteen
21.11.2014 klo 12:44
Pakkosoitto: Hullu pariskunta kyselee kuulumisia
avaa välilehteen
21.11.2014 klo 11:20
Liköörikonvehdit veivät Samuelin poliisiasemalle
avaa välilehteen
21.11.2014 klo 9:53
Kannattaisiko näihin arpajaisiin osallistua?
avaa välilehteen
21.11.2014 klo 9:44
Onko Lohja vielä pääkaupunkiseutua?
avaa välilehteen
19.11.2014 klo 9:30
Ilmaisjakelulehdestä on moneksi!
avaa välilehteen
19.11.2014 klo 9:20
Tuliko esiinnyttyä kouluaikoina näytelmissä?
avaa välilehteen
19.11.2014 klo 8:46
Onnistuuko Erikoismies Samuel karkoittamaan teinit?
avaa välilehteen
19.11.2014 klo 8:40
Tehokas ase teinejä vastaan
avaa välilehteen
19.11.2014 klo 8:32
Mitä Mozart sanoisi DJ Alligatorille?

He juovat ensimmäiset kahvinsa ennen aamuneljää. He käyttävät aurinkolaseja ympäri vuoden, koska heidän sisäinen aurinkonsa paistaa aina. He lukevat merisään merestä. He paljastavat sielunsa joka aamu klo 6-10 kaikille Suomen herääjille. He ovat Anssi, Niina ja Samuel - Voicen Herättäjät.

RETROPOIMINTA
Unihiekat silmistä voi karistaa joka arkiaamu jo klo 6:25 Herättäjien retropoimintaa kuunnellen. Madonna, Haddaway, Blur, Queen... Kauniimmin ei voisi herätä.

SUHTEETTOMUUSTEORIA
Rea Haverisen sinkku/ihmissuhdekolumni jalkautuu Voicen netistä taajuudelle maanantaisin klo 8:30. Herättäjien käsittelyssä sinkkunaisen elämää koskettavat aiheet aidosti heittäytyvän uutistoimittajansa kautta.

5 SEKUNNIN KISA
Vanhanajan tietokilpailu, jossa viiteen kysymykseen tulee vastata oikein viidessä sekunnissa. Kysymykset ovat osin naurettavan helppoja, mutta niistäkin voi tulla haasteellisia, kun vastausaika on rajallinen. Palkintopotti kasvaa 5€ joka päivä, jos kysymyspatteriston kaikki vastaukset eivät mene nappiin. Joka päivä klo 7:30.

KOREA JAMES
Herättäjien Korean-kirjeenvaihtaja, nelikymppinen opettaja James Greer kertoo viikottain tuoreet kuulumiset Pohjois-Korean rajan tuntumasta. Mitä Etelä-Koreassa tapahtuu ja miten sieltä käsin kommentoidaan maailman tapahtumia, se kuullaan Herättäjissä keskiviikkoisin klo 8:30.

LEFFAMYLLY
Miten taipuvat Die Hard, Forrest Gump, Titanic ja muut suosikkileffat suomeksi? Anssi, Niina ja Samuel testaavat näyttelijäntaitojaan ja kuulija testaa leffatietämystään, kun Leffamyllyssä pistetään klassikkokohtauksia uusiksi!

SAMUELIN TWITTER-UUTISET
Herättäjien some-aktiivi, erikoismies Samuel Nyman poimii Twitterin parhaimmistoa Herättäjien Twitter-uutisiin.

PERJANTAIN PAKKOSOITTO
Perjantaisin Anssi, Niina tai Samuel joutuu soittamaan satunnaiselle puhelimestaan löytyvälle tyypille. Saako Niina pidettyä lastenhoitajansa linjoilla minuutin, kertomatta mistä on kyse? Tai Anssi taksikeskuksen? Miten vastaa Samuelin vaari? Perjantain pakkosoitto klo 8:30.

 

Anssi Honkanen

Anssi Honkanen on 31-vuotias entinen yhden hitin pop-tähdenlento. Kun musiikkiura ei ottanut tuulta alleen, päätti hän suunnata radioon soittamaan piuhattoman syntetisaattorin sijaan suutaan. Miehestä on kuultu käytettävän verbejä hullu, erikoinen, alipukeutuva, ylipuhelias ja kalpea, mutta Anssin omien sanojen mukaan edellisistä pitää paikkaansa vain neljäs.

Anssin rakkaus radioon on syvä ja intohimoinen, tästä syystä hän hakeutui kaltaistensa joukkoon Voicen Herättäjiin.

Niina Backman

Niina on italialaisella temperamentilla varustettu vähän liian pitkäksi kasvanut kolmen pienen lapsen äiti, jonka elämä olisi paljon tylsempää ilman aviomiestään Lorea. Tästä syystä Niina elää ja hengittää elämää Loren toilailujen kautta. Niina on herättäjien järjen ääni joka yrittää laittaa Anssin ja Samuelin ruotuun mutta ei aina yrityksestään huolimatta onnistu siinä.

Samuel Nyman

Samuel on valmis tekemään mitä vain. Siis ihan mitä vain. Samuel on 26-vuotias räsävilli, jolle sattuu ja tapahtuu. Tästä hyvänä esimerkkinä on 5 kertaa murrettu oikean käsi. Tällä hetkellä Samuel on unelma-ammatissaan. Tai no, oikeasti Samuel halusi olla pienenä bussikuski. Kun busseihin meni maku, tajusi Samuel haluavansa olla radiojuontaja.

Alkunsa Samuel sai Tammisaareen naistenklinikalta. Samuelilla on myös kolme siskoa. Tämä on syy minkä takia Samuel tulee hyvin toimeen naisten kanssa. Tammisaari tuli Samuelille nopeasti liian pieneksi ja tie vei Vantaalle. Kun Vantaa oli koettu, oli aika lähteä Turkuun. Turun valloitus päättyi joulukuussa vuonna 2013. Nyt valloittamatta on enää Helsinki.

Sini Koskenseppä

Herättäjien tuottaja Koskensepän suuri sankari lapsuudessa oli Ihmemies MacGyver. Aikuisena hän on omaksunut hahmolta hiustyylin ja erilaisten asioiden korjaamisen linkkuveitsellä. 80-luvun lapsena hän on pettynyt siihen, ettei Paluu tulevaisuuteen -leffojen hoverboardeja näy vieläkään katukuvassa. Sini katsoo edelleen niin paljon leffoja ja lukee kirjoja, että hänen todellisuudentajunsa saattaa olla hämärtynyt. Maan pinnalle Koskenseppä palaa suuren rakkautensa, radion, kautta, tuottajan roolissa Voicen Herättäjissä.