Voicen Kesän ohjelmat

7-11Voicen Kesäaamu
14-18Voicen Kesäiltapäivä
18-22Voicen Kesäilta
 
Voicen VIP-lähetykset Helsingin Hernesaaren rannasta joka keskiviikkoilta

Voicen Kesässä kanssasi

Tuottaja Jääskeläinen ja #tekijät-kisan voittaja Jenni Haapala Petra Soikkeli
Esko Eerikäinen
 
Voicen Kesässä mukana myös Niina Jokiaho, Marianne Tuominiemi, Lauri Kottonen ja Oku Luukkainen.

Sisältö
Ohjelma ja juontajat

ladataan
Ajankohtaista sisältöä ei löytynyt
Lataa lisää
avaa välilehteen
3.8.2015 klo 9:23
Viihdeketun Blogi:
Ihanan kamala Hottikset

Liv

Toivon todella, että Hottikset-ohjelma täyttää Temptation Islandin jättämän aukon! En osaa oikein selittää, mikä tuosta tosi-TV-ohjelmasta teki niin koukuttavaa. Ehkä sitä vaan kiintyy ohjelman persooniin niin paljon, että haluaa nähdä miten heille käy.

Hassua on kyllä se, etteivät ohjelmassa nähdyt hahmot juurikaan kiinnosta muussa ympäristössä. Paitsi täytyy sanoa, että olen joka kerta halunnut kaverikuvaan ohjelmasta tuttujen sinkkujen kanssa kun olen heidät jossain bongannut. Enkä ole kertaakaan kehdannut pyytää. 

Hottikset-ohjelmassa nähdään Temptation Island Suomi-ohjelmasta tuttuja tyyppejä. Suosikkini on Anni, jonka jutut ja ääni tuovat elävästi mieleen Kumman Kaa-ohjelman Ellun.

Ohjelman ideahan on se, että kyseiset sinkut eivät löydä kumppania, koska ovat yksinkertaisesti niin omaa luokkaansa. Toivon todella, että Big Brotheristakin tuttu Tommi vitsaili, kun kertoi muuttaneensa Hämeenlinnasta Tampereelle. Miehen mukaan "naiset loppuivat kesken". 

Mikä tuossa ohjelmassa kiehtoo? Vaikea se on selittää. Ehkä sitä haluaa nähdä, minkälainen minäkuva on tosi-tv-ohjelmiin pyrkivällä ihmisellä. Jollain tasolla myös kiinnostaa se, minkälaiset ihmiset uskaltavat tätä porukkaa deittailla. Ja ovathan nämä tyypit kaikessa itseriittoisuudessaan kuin sketsihahmoja. Vaatii tosi paljon pokkaa ja omanlaisensa huumorintajun että voi julistautua hottikseksi ja ottaa kaiken siitä seuraavan asiattoma palautteen vastaan.

avaa välilehteen
28.7.2015 klo 12:26
Viihdeketun Blogi:
Lahjakkuutta, nokkeluutta ja särmää

AOP

Ed Sheeran on mieletön. Tykkään kovasti supertähdistä, jotka osaavat nauraa itselleen. Ja sitten sen nauramisen jälkeen nousta talk show'ssa lavalle esittämään upean biisin. Sheeranilta tuntuu vaan sujuvan ihan kaikki. 

Tässä Fetty Wapin hitti tältä kesältä.

Vähän toisenlaista taitoa puolestaanm edusti tämä. Pisteet siitä, miten paljon miestä itseään tämä nauratti. 

Jokaisesta haastattelusta voi päätellä, että mies on varsin nokkela ja osaa tosiaan nauraa itselleen. Taylor Swift laittoi tämän tekstiviestikeskustelun Instagramiin ja sanoi, ettei kannata riimitellä Sheeranin kanssa. Ihailtavaa nokkeluutta. Ja ystävyyttä! 

 

 

 

 

 

Lue koko blogipostaus

Uutta hittimusiikkia työpäivään. Juontajana Marianne Tuominiemi.

Marianne saa päiväsi sujumaan kuin siivillä. Hitti seuraa toistaan eli paljon raikasta hittimusiikkia ja ajankohtaisia puheenaiheita.

10:05 Arvaa kuka? Kuka ajankohtainen henkilö on sanonut, tehnyt, soittanut, laulanut, mokannut jne jne. Osallistu soittamalla 020 350 200 (puheluhinta: 8,21 snt/puhelu + 14,9 snt/min)

10:30 Retropoiminto Kerran tunnissa Marianne vie sinut myös takaisin muistoihin ja kenties nuoruusvuosiin. Nostalginen retrohitti Voicen päivässä 10.30, 11.30, 12.30 ja 13.30.

11:05 Tiedätkö googlaamatta? Ajankohtaiseen ilmiöön tai puheenaiheeseen liittyvä kysymys. Testaa itsesi, tiedätkö googlaamatta? …Eikä haittaa vaikka et tietäisikään, …googlaamatta. Osallistu soittamalla 020 350 200 (puheluhinta: 8,21 snt/puhelu + 14,9 snt/min)

13:20 Ensireaktion paluu. Okupoika Luukkainen Voicen illoissa tietää tänään, mitä sinä kuuntelet huomenna. Yhden uutuusbiisin tunnelmiin Marianne palaa myös Voicen päivässä.

13:35 Täydennä otsikko. Ajankohtaisesta puheenaiheeksi nousseesta otsikosta puuttuu sana. Täydennä! Osallistu soittamalla 020 350 200 (puheluhinta: 8,21 snt/puhelu + 14,9 snt/min)

 

Marianne Tuominiemi

Esimieheni esitteli toimitusta uudelle työntekijälle ja sanoi seuraavaa: "jos haluat kärkevän mielipiteen mihin tahansa asiaan niin kannattaa tulla kysymään Mariannelta". En valitettavasti voinut juurikaan väittää vastaan. Olen Pohjanmaalta kotoisin ja asunut kuusi vuotta Helsingissä. Silti pystyn vieläkin (helposti) eksymään tai jäämään väärällä bussipysäkillä pois tai ajamaan harhaan autolla väärällä kaistalla. Seurassasi on Voicella henkinen maalainen, Twitteriin ihastunut, lapsenmielinen, urheilusta pitävä, kaikesta kiinnostunut ja kirjojen ystävä.