Sisältö
Ohjelma ja juontajat

ladataan
Ajankohtaista sisältöä ei löytynyt
Lataa lisää
Mariannen Työpaikkatoiveet
Kiitos toiveestasi!
Toivebiisi:
Vapaa toive:
Perustelut:
Työpaikkani:
Nimi:
Puhelin:
 
avaa välilehteen
14.10.2014 klo 14:35
Viihdeketun Blogi:
Jos tämä keksittäisiin nyt, kiellettäisiin se samantien

Mikko Räsänen

Kuvassa Retrolevyjä ja vasemmalla Okun kädessä tämän bändin levy. Omistan kaksi E-Roticin levyä. KAKSI. Naurattaa edelleen, että silloin näitä kuunneltiin ihan innoissaan ja telkkarissakin pyöri noita TODELLA härskejä musavideoita. Eikä meillä ollut teineinä aavistustakaan siitä, että tuo olisi jotain sopimatonta. Ihanaa, että olen saanut kasvaa aikana, jolloin kaikkea ei oltu hysteerisesti sensuroimassa. Ja ihan normaali ihminen minustakin tuli.

avaa välilehteen
6.10.2014 klo 14:41
Viihdeketun Blogi:
'Sano kuka mies on komea'

AOP

Noita komeita miehiähän on! Valtava määrä tietysti. Jos vähänkään seuraa viihdemaailmaa, katselee elokuvia, kuuntelee musiikkia ja katsoo TV:tä, törmää jatkuvasti hyvännäköisiin miehiin. Ilahduttavaa tietysti on, että nykyään (verrattuna vaikka 90-lukuun) joka mediassa tuntuu olevan vähän jokaiselle jotain. Enää ei ole esillä vain Ken-nuken näköisiä komistuksia.  

Ketä sitten tuli ensimmäisenä mieleen? Yllättävästi ruotsalaismiehet Henrik Ludqvist ja Jens Lapidus. En tiedä miksi. Lundqvist on siis maalivahti ja Lapidus kirjailija. Pöyristyttävän komeita molemmat. Sitten siirryinkin ajattelemaan Brad Pittiä ja Peter Franzenia ja ajatusketjuni päättyi Ryan Reynoldsiin jostain syystä. Reynolds on mahtava ja komeakin Odottamaton Ehdotus-elokuvassa. Mies on ollut viehättävimmillään kun on ollut hauskassa roolissa. Jotain sekin kai kertoo.

Splash

Lue koko blogipostaus

Uutta hittimusiikkia työpäivään. Juontajana Marianne Tuominiemi.

Marianne saa päiväsi sujumaan kuin siivillä. Hitti seuraa toistaan eli paljon raikasta hittimusiikkia ja ajankohtaisia puheenaiheita.

10:05 Arvaa kuka? Kuka ajankohtainen henkilö on sanonut, tehnyt, soittanut, laulanut, mokannut jne jne. Osallistu soittamalla 020 350 200 (puheluhinta: 8,21 snt/puhelu + 14,9 snt/min)

10:30 Retropoiminto Kerran tunnissa Marianne vie sinut myös takaisin muistoihin ja kenties nuoruusvuosiin. Nostalginen retrohitti Voicen päivässä 10.30, 11.30, 12.30 ja 13.30.

11:05 Tiedätkö googlaamatta? Ajankohtaiseen ilmiöön tai puheenaiheeseen liittyvä kysymys. Testaa itsesi, tiedätkö googlaamatta? …Eikä haittaa vaikka et tietäisikään, …googlaamatta. Osallistu soittamalla 020 350 200 (puheluhinta: 8,21 snt/puhelu + 14,9 snt/min)

13:20 Ensireaktion paluu. Okupoika Luukkainen Voicen illoissa tietää tänään, mitä sinä kuuntelet huomenna. Yhden uutuusbiisin tunnelmiin Marianne palaa myös Voicen päivässä.

13:35 Täydennä otsikko. Ajankohtaisesta puheenaiheeksi nousseesta otsikosta puuttuu sana. Täydennä! Osallistu soittamalla 020 350 200 (puheluhinta: 8,21 snt/puhelu + 14,9 snt/min)

 

Marianne Tuominiemi

Esimieheni esitteli toimitusta uudelle työntekijälle ja sanoi seuraavaa: "jos haluat kärkevän mielipiteen mihin tahansa asiaan niin kannattaa tulla kysymään Mariannelta". En valitettavasti voinut juurikaan väittää vastaan. Olen Pohjanmaalta kotoisin ja asunut kuusi vuotta Helsingissä. Silti pystyn vieläkin (helposti) eksymään tai jäämään väärällä bussipysäkillä pois tai ajamaan harhaan autolla väärällä kaistalla. Seurassasi on Voicella henkinen maalainen, Twitteriin ihastunut, lapsenmielinen, urheilusta pitävä, kaikesta kiinnostunut ja kirjojen ystävä.