Sisältö
Ohjelma ja juontajat

ladataan
Ajankohtaista sisältöä ei löytynyt
Lataa lisää
avaa välilehteen
4.9.2015 klo 10:49
Saako kumppanin puhelinta selata salaa? Kuuntele perjantaiaamun parhaat palat tästä!
avaa välilehteen
3.9.2015 klo 12:12
10 vuotta ummetusta ja Jääskeläisen hilpeä ahterileikki - torstain parhaat palat tästä!
avaa välilehteen
2.9.2015 klo 13:19
Kuka lähtee tarralenkkareissa treffeille? Herättäjien pikkulauantain hermottovimmat jutut tästä!
avaa välilehteen
1.9.2015 klo 13:55
Tuottaja Jääskeläinen ja homotarzan (Tämä ja muuta sekoilua tiistain Podcastissa)
avaa välilehteen
1.9.2015 klo 13:40
Anssia luultiin namusedäksi ( Tämä ja monta muuta pätkää maanantain Podcastissa )
avaa välilehteen
28.8.2015 klo 12:19
Marsin matka ja leima passiin -Herättäjät podcast perjantailta
avaa välilehteen
27.8.2015 klo 13:45
Vauvafoorumien otsikot puhuttivat -Herättäjät Podcast 27.8
avaa välilehteen
26.8.2015 klo 13:37
Miten naista kuuluu kehua? -Herättäjien parhaat palat tästä
avaa välilehteen
25.8.2015 klo 13:21
Erokirjailija Heli Thorén: "Erotessa sorrutaan usein kahteen virheeseen"
avaa välilehteen
25.8.2015 klo 13:02
Voiko yhteiseen makkariin ostaa urheilulakanat? -Herättäjien parhaat palat

He juovat ensimmäiset kahvinsa ennen aamuneljää. He käyttävät aurinkolaseja ympäri vuoden, koska heidän sisäinen aurinkonsa paistaa aina. He lukevat merisään merestä. He paljastavat sielunsa joka aamu klo 6-10 kaikille Suomen herääjille. He ovat Anssi, Noora ja Tuottaja Jääskeläinen - Voicen Herättäjät.

Herättäjät vauvafoorumeilla:

Koska vauvafoorumeilta löytyy ne kaikista sekopäisimmät keskustelun aloitukset, poimimme joka aamu Klo: 8-8.15 vauvafoorumien helmet ja tuomme tämän uskomattoman sekoilun myös sinun kuultavaksesi.

Herättäjien uutissilppuri:

Uutissilppurissa silppuroidaan päivän polttavimmat viihdeuutiset. Ja kyllä, Herättäjillä on studiossa ihka oikea paperisilppuri joka on ahmaissut sisuksiinsa jo lukuisia ärsytystä aiheuttanutta uutisotsikkoa.

Herättäjät imitoi julkkiksia:

Arvaatko hahmot luokattomien huonojen imitointisuoristusten takaa? Nauruhermoja kutkuttava supersuosittu kilpailu käynnistyy joka arkiaamu Klo: 7.30

Anssi Honkanen

Anssi Honkanen on 31-vuotias entinen yhden hitin pop-tähdenlento. Kun musiikkiura ei ottanut tuulta alleen, päätti hän suunnata radioon soittamaan piuhattoman syntetisaattorin sijaan suutaan. Miehestä on kuultu käytettävän verbejä hullu, erikoinen, alipukeutuva, ylipuhelias ja kalpea, mutta Anssin omien sanojen mukaan edellisistä pitää paikkaansa vain neljäs.

Anssin rakkaus radioon on syvä ja intohimoinen, tästä syystä hän hakeutui kaltaistensa joukkoon Voicen Herättäjiin.

Tuottaja Jääskeläinen

Moikka, olen Jani ja radiossa tunnetumpi lempinimellä Tuottaja Jääskeläinen. Lempinimi "Tuottaja" tulee kaukaa vuosien takaa kun olin iltapäivälähetyksen tuottajana. Silloinen juontajakollega huusi studiosta kovaan ääneen "TUOTTAJAAAA!!!", kun olin usein toimituksen puolella tekemässä muita tehtäviä.

90-luvun musiikki on erityisen lähellä sydäntä. Olen myös mies jolle sattuu ja tapahtuu ja paljon. Taajuudelta voit kenties bongata tarinan huuruisena juhlailtana tapahtuneista sattumuksista. Olen mm. kadottanut silmälasit, bokserit ja kengät (kengät kolmesti), yrittänyt maksaa pimeän taksin pankkikortilla ja herännyt ilkosen alasti Anssin keittiön lattialta.

Liity siis mukaan arkiaamuisin heräilemään kanssamme. Lupaamme antaa joka arkiaamu 100 prosenttia itsestämme, jotta sun arjesta saataisiin ainakin vähän parempi.

Noora Hautakangas

Hei, minä olen Noora, etelä-pohjanmaalainen romantikko, spontaani pöytälaatikkorunoilija, ja ennen kaikkea hössö, jolla on kaikki koko ajan hukassa. Onneksi kolmekymppiä on pian mittarissa, niin ehkä löydän myös itseni.

Rakastan shoppailua ja sisustamista, pitkiä aamiaisia, kunnon nauruja ja mikä ettei myös tyttöporukan juoruja. Minut saa yllytettyä mukaan melkeinpä mihin vain, mutta jos jotain päätän, niin se pitää. Sillä olenhan pohjanmaalainen ja näin ollen myös jäärä.