Sisältö
Ohjelma ja juontajat

ladataan
Ajankohtaista sisältöä ei löytynyt
Lataa lisää
Osallistu - Kolmen kärki
Mitä on tällä viikolla mielessä? Lapsesi oppima uusi sana, suosikki-tv-ohjelmasi tai mieleen jäänyt uutinen viikon varrelta? Jätä Kolmen Kärki –listasi meille. Voicen Iltapäivän Lauri ja Noora jakavat ajatuksesi taajuudella arkipäivisin klo 15:10!
Osallistu
Kiitos vastauksestasi!
Listan kuvaus:
1:
2:
3:
Etunimi: (*)
Sukunimi: (*)
Ikä: (*)
Osoite: (*)
Puhelin: (*)
Sähköposti: (*)
 
avaa välilehteen
18.6.2014 klo 18:19
Kesähitti-voittaja Kasmir sai suun täyteen vadelmaveneitä

Iltapäivällä on aika kääntää katseet vapaalle. Parhaiten se onnistuu Laurin ja Nooran seurassa. Voicen Iltapäivä käsittelee päivän aiheet ja arjen asiat suloisessa paketissa. Ja soittaa tietysti paljon raikasta poppia. Viikon parhaat palat sunnuntaiaamuisin klo 10-14.

15:10 Kolmen kärki
Mitä on tällä viikolla mielessä? Lapsesi oppima uusi sana, suosikki-tv-ohjelmasi tai mieleen jäänyt uutinen viikon varrelta? Jätä Kolmen Kärki –listasi meille. Voicen Iltapäivän Lauri ja Noora jakavat ajatuksesi taajuudella arkipäivisin klo 15:10!

16:10 Tavara-alias

Lauri ja Noora tuovat studioon vuoropäivinä kotoaan jonkin esineen, jonka toinen yrittää selittää 60 sekunnissa kuulijalle Alias-pelin hengessä. Kumpi selittää paremmin – ja kumman kaapeista löytyy oudompia tavaroita? Soita studioon 020 350 200!

Uutiset minuutissa ja sää
Päivitämme maailman tilanteen nopeasti ja tehokkaasti ja kerromme sataako vai paistaako klo 15:00, klo 16:00 ja klo 17:00


Tuottaja
Niina Jokiaho
niina.jokiaho@voice.fi 

Noora Hautakangas

Hei, minä olen Noora, etelä-pohjanmaalainen romantikko, spontaani pöytälaatikkorunoilija, ja ennen kaikkea hössö, jolla on kaikki koko ajan hukassa. Onneksi kolmekymppiä on pian mittarissa, niin ehkä löydän myös itseni.

Rakastan shoppailua ja sisustamista, pitkiä aamiaisia, kunnon nauruja ja mikä ettei myös tyttöporukan juoruja. Minut saa yllytettyä mukaan melkeinpä mihin vain, mutta jos jotain päätän, niin se pitää. Sillä olenhan pohjanmaalainen ja näin ollen myös jäärä.

Lauri Kottonen

Mies voi lähteä Porista, mutta Pori ei lähde miehestä koskaan. Itse olen pitänyt tätä hyvänä asiana, mutta olen huomannut 27- vuotisen elämäni aikana olevani hyvin usein yksin mielipiteeni kanssa. Intohimoihin Patalogon lisäksi kuuluu ruoanlaitto ja kaikenlainen urheilu. Kitarointia ja laulamista harrastan silloin tällöin ihan julkisestikin. Lapsuuden haaveena oli olla aikuisena ammattifutari. Nyt tiedän, että tarkoitus on kasvaa isoksi, ei aikuiseksi.