Sisältö
Ohjelma ja juontajat

ladataan
Ajankohtaista sisältöä ei löytynyt
Lataa lisää
avaa välilehteen
3.3.2015 klo 14:41
Viihdeketun Blogi:
Raskaana vai ei?

AOP

Jennifer Aniston on jatkuvasti vauvahuhujen kohteena. Jännä nähdä, minkä ikäiseksi Jenniferin pitää ehtiä, että huhut laantuisivat. Jälleen kerran eräs jenkkien juorulehti uutisoi raskauden varmuudella lähipiirin kommenttien kera. Aniston itse sanoi tammikuussa, että ilmoittaa kyllä kun menee naimisiin tai on raskaana.

AOP

Tämän kuvan nähdessäni uskoin hetken itsekin. Naisesta on tosi paljon kuvia, jotka nähdessään voi nähdä "vauvamahan", ehkä juuri sen takia, että sitä jatkuvasti seurataan. 

Wenn.com

Ehkä sitä toivoo täysin tätä staraa tuntematta, että hän saisi lapsen jos sitä toivoo. Ja siksi sitä seuraa myös silmä kovana. Jennifer Anistonillahan on aika hassu maine. Naista rakastavat lähes kaikki. Ja kaikki leffat, joissa hän on mukana, saavat julkisuutta. Edelleen muistamme kuitenkin sen, miten katala viettelijätär Angelina Jolie vei Jenniferiltä miehen. Hassua, että saamme aikaan mielipiteen asiasta, josta kukaan muu ei oikeasti voi tietää mitään kuin ne kolme jotka tuossa olivat osallisina. 

Oscar-gaalan puvun suhteen näkee, että ei taida olla vieläkään perheenlisäystä tulossa. 

AOP

avaa välilehteen
26.2.2015 klo 10:43
Viihdeketun Blogi:
Uusimmat julkkisjuorut

AOP

OK!-lehti kertoo, että 42-vuotias Cameron Diaz odottaa kaksosia. Benji Maddenin kanssa vastikään avioitunut Diaz puhuin viimeksi vuosi sitten haastatteluissa, ettei aio hankkia lapsia. Jännä nähdä, onko tämän juorulehden "tieto" sitten totta vai ei. Pariskunta on valtavan rakastunut ja Benji tatuoi vastikään vaimonsa nimen rintaansa. Odotan innolla, josko OK! on oikeassa. 9 kuukauden päästähän se viimeistään selviää!

Leonardo diCaprio on kuulemma ensin järjestänyt Rihannalle synttärijuhlat naisen ystävien kanssa ja myöhemmin kertonut toisissa juhlissa, ettei tapaile Rihannaa vaan "vähän kaikkia". Uusimman OK!-lehden juorun mukaan Leonardon pauloihin olisi nyt joutunut 50 Shades of Grey-tähti Dakota Johnson.

Kim Kardashian yrittää saada Beyoncen naapurikseen mutta - täysin ymmärrettävästi - Beyonce on kuulemma kertonut, ettei haluaisi välttämättä muuttaa kyseiseen naapurustoon joka kuhisee B-luokan tähtiä ja tosi-TV-julkkiksia.

Juorupalstalla kerrottin myös, että Jessica Alban hermoja kiristää miehensä Cash Warrenin laiskuus. Cash on ollut vuosia sitten elokuvatuottajana ja nyt on ilmeisesti ollut viime aikoina hieman työtä vieroksuvaa tyyppiä. Nopea vilkaisu Internet Movie Databaseen kertoo, että mies on välillä 2010 ja 2014 tuottanut nolla elokuvaa joten tässä juorussa voi olla perääkin.

 

Lue koko blogipostaus

Uutta hittimusiikkia työpäivään. Juontajana Marianne Tuominiemi.

Marianne saa päiväsi sujumaan kuin siivillä. Hitti seuraa toistaan eli paljon raikasta hittimusiikkia ja ajankohtaisia puheenaiheita.

10:05 Arvaa kuka? Kuka ajankohtainen henkilö on sanonut, tehnyt, soittanut, laulanut, mokannut jne jne. Osallistu soittamalla 020 350 200 (puheluhinta: 8,21 snt/puhelu + 14,9 snt/min)

10:30 Retropoiminto Kerran tunnissa Marianne vie sinut myös takaisin muistoihin ja kenties nuoruusvuosiin. Nostalginen retrohitti Voicen päivässä 10.30, 11.30, 12.30 ja 13.30.

11:05 Tiedätkö googlaamatta? Ajankohtaiseen ilmiöön tai puheenaiheeseen liittyvä kysymys. Testaa itsesi, tiedätkö googlaamatta? …Eikä haittaa vaikka et tietäisikään, …googlaamatta. Osallistu soittamalla 020 350 200 (puheluhinta: 8,21 snt/puhelu + 14,9 snt/min)

13:20 Ensireaktion paluu. Okupoika Luukkainen Voicen illoissa tietää tänään, mitä sinä kuuntelet huomenna. Yhden uutuusbiisin tunnelmiin Marianne palaa myös Voicen päivässä.

13:35 Täydennä otsikko. Ajankohtaisesta puheenaiheeksi nousseesta otsikosta puuttuu sana. Täydennä! Osallistu soittamalla 020 350 200 (puheluhinta: 8,21 snt/puhelu + 14,9 snt/min)

 

Marianne Tuominiemi

Esimieheni esitteli toimitusta uudelle työntekijälle ja sanoi seuraavaa: "jos haluat kärkevän mielipiteen mihin tahansa asiaan niin kannattaa tulla kysymään Mariannelta". En valitettavasti voinut juurikaan väittää vastaan. Olen Pohjanmaalta kotoisin ja asunut kuusi vuotta Helsingissä. Silti pystyn vieläkin (helposti) eksymään tai jäämään väärällä bussipysäkillä pois tai ajamaan harhaan autolla väärällä kaistalla. Seurassasi on Voicella henkinen maalainen, Twitteriin ihastunut, lapsenmielinen, urheilusta pitävä, kaikesta kiinnostunut ja kirjojen ystävä.