Sisältö
Ohjelma ja juontajat

ladataan
Ajankohtaista sisältöä ei löytynyt
Lataa lisää
Illan viimeinen hidas
Kiitos toiveestasi!
Toivebiisi:
Vapaa toive:
Perustelut:
Nimi:
Puhelin:
 
avaa välilehteen
29.1.2015 klo 14:59
Ensireaktiossa; Rihanna - FourFiveSeconds

Rihanna on julkaissut uuden kappaleen Four Five Seconds, jossa vierailevina artisteina kuullaan Kanye West sekä Beatles-tähti Paul McCartney. Rihanna ja Kanye West ovat useaankin otteeseen tehneet yhdessä musiikkia, mutta Paul McCartney tuo raikkaan tuulahduksen bluesahtavaa rokkia räppärin ja popparin urakulkuun.

Vielä ei ole varmuutta siitä, kenen artistin tulevalla julkaisulla kappale tullaan kuulemaan. Tuottaja Ty Dolla $ignin mukaan kappaleen oletetaan kuitenkin tulevan Kanyen Westin seuraavalle levylle.

FourFiveSeconds soi ensireaktiossa Voicen illassa kello 18.10 ja 21.50.

Kerro mielipiteesi
Onko "FourFiveSeconds" hyvä?
Kyllä!
0%
0%
avaa välilehteen
28.1.2015 klo 14:50
Ensireaktiossa Bebe Rexha - I'm Gonna Show You Crazy - kuuntele ja arvostele!

 Bebe Rexha on amerikkalainen popartisti ja biisintekijä.
-Billboardin Top100 -listan ykköseksi noussut biisi "The Monster" (Eminem feat. Rihanna) mm. on Bebe Rexhan kynästä.
-Rexhan esikoisalbumia edeltävä single "I'm Gonna Show You Crazy" nousee Suomen Spotifyn listoilla hurjaa vauhtia.

I'm Gonna Show You Crazy soi ensireaktiossa Voicen illassa kello 18.10 ja 21.50.

Kerro mielipiteesi
Onko "I'm Gonna Show You Crazy" hyvä?
Kyllä!
20%
Ei.
80%
Kuuntele ja kommentoi
avaa välilehteen
27.1.2015 klo 14:29
Ensireaktiossa: Järjestyshäiriö - Särkyneiden sydänten kulmilla - kuuntele ja arvostele!

Järjestyshäiriö osallistuu vuoden 2015 Uuden Musiikin Kilpailuun. Punkhenkisenä rockbändinä vuosituhannen vaihteessa aloittanut Järjestyshäiriö palaa uudistuneena - kokoonpano on saanut naisvahvistuksen ja musiikki on löytänyt entistä popimmat uomat.

UMK-kilpailubiisi Särkyneiden sydänten kulmilla antaa esimakua uudesta linjasta.

Särkyneiden sydänten kulmilla  soi ensireaktiossa Voicen illassa kello 18.10 ja 21.50, sekä Juho Markkasen haastattelu kello 18.00 jälkeen.

Kerro mielipiteesi
Onko "Särkyneiden sydänten kulmilla" hyvä?
Kyllä!
89%
Ei.
11%
Kuuntele ja kommentoi
avaa välilehteen
26.1.2015 klo 15:05
Ensireaktiossa: Hoodie Allen - All About It ft. Ed Sheeran - kuuntele ja arvostele!

Hoodie Allen julkaisi muutama kuukausi sitten debyytti albuminsa. Hän on Amerikkalainen hip-hop artisti.
Hoodielta löytyy faniryhmä jonka nimi on Hoodie Mob.
All about it -kappaleella vierailee englantilainen laulaja Ed Sheeran joka on tullut tutuksi The Voicella muun muassa biiseillä Thinking Out Loud, Sing ja Lego House.

 

All About It soi ensireaktiossa Voicen illassa kello 18.10 ja 21.50.

Kerro mielipiteesi
Onko "All About It" hyvä?
Kyllä!
70%
Ei.
30%
Kuuntele ja kommentoi
avaa välilehteen
23.1.2015 klo 14:14
Ensireaktiossa: Egotrippi - Uusi aamu - kuuntele ja arvostele!

Egotrippi on julkaissut uuden singlen ja musiikkivideon "Uusi aamu". Kappale on ensimmäinen julkaisu tulevalta "Vuosi Nolla"-albumilta, joka ilmestyy maaliskuun lopulla.

"Emme alunperin suunnitelleet lähtevämme tekemään levyä minkään tietyn teeman ympärille. Levyn valmistumisen edetessä huomasimme kuitenkin että moni kappaleen aiheista tuntui pyörivän jonkinlaisen uuden alun ja tietyn ajanjakson päättymisen ympärillä. En voisi kuvitella parempaa singleä edustamaan tätä levyä. Tässä kiteytyy kaikki mitä tällä hetkellä olemme." Knipi kuvailee.

Yhtye on saanut uutta ilmettä ja eloa rumpalivaihdoksen myötä, kun Suomen tunnetuimpiin rumpaleihin kuuluva Risto Niinikoski (mm. Vain elämää) hyppäsi puikkoihin Sampo Haapaniemen tilalle.

"Ei ole liioiteltua väittää että koimme jonkinlaisen uudestisyntymisen Riston mukaantulon myötä. Se oli paljon kaivattu potku takamukselle. Puhuimme paljon siitä että halusimme tehdä levykokonaisuuden joka olisi hyvin ulospäinsuuntautunut ja biisejä jotka jytää. Sellaisia kappaleita joita olisi hauska soittaa keikoilla vanhempien biisiemme rinnalla. Sähkökitaroita!". Knipi kertoo.

Yli 20 vuotta musiikkia tehnyt Egotrippi teki suuren läpimurron viidennellä albumillaan Matkustaja, joka poiki yhtyeelle ensimmäisen kultalevyn. Myöhemmin julkaistu 20 suosikkia -kokoelmalevy myi jo platinaa, ja levyltä lohkaistu single "Matkustaja" oli vuonna 2005 eniten radioissa soinut kotimainen kappale. Kuudennella albumillaan Vielä koittaa uusi aika bändi nousi ensimmäistä kertaa listaykköseksi. Vuonna 2008 julkaistu Maailmanloppua odotellessa palkittiin kolmella Emma-patsaalla.

Uusi aamu soi ensireaktiossa Voicen illassa kello 18.10 ja 21.50.

Kerro mielipiteesi
Onko "Uusi aamu" hyvä?
Kyllä!
56%
Ei.
44%
Kuuntele ja kommentoi
avaa välilehteen
22.1.2015 klo 14:24
Ensireaktiossa: Lapko - Money For Nothing - kuuntele ja arvostele!

LAPKO julkaisee uuden albuminsa Freedom 27.helmikuuta. Levyn ensimmäinen single on Money For Nothing.
Lapkon laulaja-kitaristi Ville Maljan mukaan Money For Nothing on kappale siitä kun on suu täynnä karkkia, moon bootsit postissa mutta siltikään ei naurata. Se on moderni hehkutus siitä, miten kaikki tarpeellinen on tässä.

"Lapko kuulostaa nyt aikuiselta, mutta samaan aikaan oikeasti vaaralliselta. Rockmusiikki vuonna 2015 tarvitsee elääkseen ihan oikeaa verta, hikeä ja kyyneleitä - vain sillä se erottuu edukseen elektronisista jälkeläisistään. Uuden levyn ensimäisillä sinkuilla on enemmän ääniä, kuin edeltävillä Lapko-albumeilla yhteensä. Muutama ralli menee jopa duurissa", Malja kertoo tulevasta levystä.

Freedom on uudistuneen LAPKO -kokoonpanon ensimmäinen julkaisu. Yhtyeen pitkäaikainen rumpali Janne Heikkonen siirtyi kitaraan ja hänen tilalleen astui Tuvalu-yhtyeestäkin tuttu Jussi Matikainen. Uusi kokoonpano esittäytyi ensimmäistä kertaa yleisön edessä Joensuun Ilosaarirockissa viime kesänä.

Freedom -albumin tuotannosta vastaa kanadalainen tuottajalegenda David Bottrill, jonka aiempiin tuotantoihin kuuluvat mm. TOOL (Ænima ja Lateralus -levyt), Placebo (Battle For The Sun), Muse (Origin Of Symmetry) sekä monia muita Peter Gabrielista Rushiin ja Smashing Pumpkinsiin.

Money For Nothing soi ensireaktiossa Voicen illassa kello 18.10 ja 21.50, sekä Lapkon Villen haastattelu kello 18.00 jälkeen.

Kerro mielipiteesi
Onko "Money For Nothing" hyvä?
Kyllä!
73%
Ei.
27%
Kuuntele ja kommentoi
avaa välilehteen
21.1.2015 klo 15:41
Ensireaktiossa: Apulanta - Sun kohdalla - kuuntele ja arvostele!

Suomen rocksuuruus Apulanta täytti pari viikkoa sitten Barona Areenan ylistetyllä liveshowspektaakkelilla, jossa nähtiin mm. zombeja, akrobaatteja, pommeja, sotalaivoja ja lennokkeja. Apulanta faneja hemmotellaankin nyt huolella, sillä yhtyeeltä on juuri ilmestynyt uunituore sinkkubiisi 'Sun kohdalla'. Kappale on tuttuun tapaan Toni Wirtasen käsialaa. Sun kohdalla antaa esimakua syksyllä 2015 julkaistavasta studioalbumista

Kuuntele Sun kohdalla täällä (Spotify)

Sun kohdalla soi ensireaktiossa Voicen illassa kello 18.10 ja 21.50, sekä Toni Wirtasen haastattelu kello 18.00 jälkeen.

Kerro mielipiteesi
Onko "Sun kohdalla" hyvä?
Kyllä!
91%
Ei.
9%
Kuuntele ja kommentoi
avaa välilehteen
20.1.2015 klo 14:50
Ensireaktiossa: Mitra - Kukka kaipaa valoa - kuuntele ja arvostele!

Mitran odotettu uusi single Kukka kaipaa valoa on julkaistu. Popkappale on Iisa Pykärin sanoittama sekä Jukka Immosen ja Antti Riihimäen säveltämä.

- Kukka kaipaa valoa -kappaleessa sanotaan, että jokainen kukka kaipaa valoa. Se on myös jokaisen ihmisen biisi: kaikki meistä kaipaavat ja ansaitsevat silloin tällöin kuulla merkitsevänsä jotain, vaikka sitä nolottaisikin ääneen myöntää. Pienellä mutta ajatuksella kerrotulla kohteliaisuudella voi olla sen saajalle paljon sanamäärää suurempi merkitys ja voima, Mitra sanoo.

Mitra on nyt vuoden työstänyt esikoisalbumiaan huipputuottaja Jukka Immosen johdolla. Levy julkaistaan keväällä. Albumilta löytyy Kukka kaipaa valoa -kappaleen lisäksi muun muassa Mitran ensimmäinen single Äkkisyvää, joka nousi radiolistoille reilu vuosi sitten. Oululainen Mitra Kaislaranta voitti Idolsin joulukuussa 2013.

Kukka kaipaa valoa soi ensireaktiossa Voicen illassa kello 18.10 ja 21.50, sekä Mitran haastattelu kello 18.00 jälkeen.

Kerro mielipiteesi
Onko "Kukka kaipaa valoa" hyvä?
Kyllä!
87%
Ei.
13%
Kuuntele ja kommentoi
avaa välilehteen
19.1.2015 klo 10:17
Ensireaktiossa: Satin Circus - Crossroads - kuuntele ja arvostele!

Popyhtye Satin Circus osallistuu Uuden Musiikin Kilpailuun uudella singlellään "Crossroads", joka antaa samalla esimakua yhtyeen tulevalta toiselta albumilta. Kappale pohtii nuoruuden ja aikuisuuden rajatilaa:

"Crossroads kertoo siitä ajasta elämässä, kun alkaa miettiä että onko enää nuori, ja siihen liittyvistä isoista päätöksistä. Biisi on tarttuva ja toivotaan että ihmiset tykkää siitä! Oltiin viime vuonna katsomassa UMK-finaalia, ja siellä oli jotenkin niin hyvä fiilis että päätimme osallistua itse tänä vuonna", bändi kertoo.

Satin Circus on moderni ja energinen popyhtye, jonka tähtäin on kansainvälisillä areenoilla. Yhtye sai alkunsa vuonna 2010, kun neljä samoissa jazzyhtyeissä soittanutta opiskelukaveria alkoivat toisistaan tietämättä säveltää popkappaleita. Asian tultua puheeksi Paul, Krippe, Olli ja Axel yhdistivät voimansa ja Satin Circus syntyi.

Crossroads soi ensireaktiossa Voicen illassa kello 18.10 ja 21.50, sekä Satin Circuksen Paul ja Krippe haastateltavana kello 18.00 jälkeen.

Kerro mielipiteesi
Onko "Crossroads" hyvä?
Kyllä!
79%
Ei.
21%
Kuuntele ja kommentoi
avaa välilehteen
16.1.2015 klo 14:00
Ensireaktiossa; Jouni Aslak - Lions and Lambs - kuuntele ja arvostele!

Laulaja-lauluntekijä Jouni Aslak tekee soolodebyyttinsä Ylen Uuden Musiikin Kilpailussa "Lions and Lambs" -singlellään. Jouni Aslak on myös juuri allekirjoittanut levytyssopimuksen Playground Musicin kanssa ja artistin tähtäin on kansainvälisillä estradeilla. Kansainvälisiä pyrkimyksiä edesauttaa myös tuore keikkamyyntisopimus livejätti Live Nationin kanssa. 

Lions and Lambs soi ensireaktiossa Voicen illassa kello 18.10 ja 21.50, sekä Jouni Aslakin haastattelu kello 18.00 jälkeen.

Kerro mielipiteesi
Onko "Lions and Lambs" hyvä?
Kyllä!
68%
Ei.
32%
Kuuntele ja kommentoi

Voicen iltojen Okupoika Luukkainen tietää tänään, mitä sinä kuuntelet huomenna. Globaalin hittimusiikin oraakkeli ja kuntosalien väsymätön raudantaivuttaja on parhaiten perillä siitä, mitkä biisit maailmalla poreilee. Ja mikä ilmiöistä tulee rantautumaan Suomeen, oli sitten kyse jenkki, -britti tai –spotifylistoista. Torstai-iltoina soitetaan kuumimmat hittibiisit Voice Top 30 listalla, joka on Suomen suurin kuuntelijalista. Perjantaisin isoja tunteita ja muistoja Retroperjantaissa. Käsittelyssä isoimmat retrohitit vuosien takaa.

18:10 Ensireaktiossa Oku soittaa uutuusbiisin ja haluaa kuulla mielipiteesi siitä. Ensireaktio tekee myös paluun myöhäisiltaan hieman ennen kello kymmentä.

18:50 Uutinen, joka ei mahtunut uutisiin. Poiminta päivän ei-niin-tärkeistä uutisista.

19:10 Oku tietää –kilpailu. Oku tietää tilastotietoa hämmästyttävistä asioista. Kuuntelijoiden pitää arvata mistä on kyse, kun Oku kysyy esimerkiksi ”Mitä erikoista 30% miehistä tekee suihkussa”. Soita 020 350 200 ja arvaa!

20.10 Illan viimeinen hidas. Rakastunut, eronnut? Suuria tunteita, huikeita tarinoita ja isoja biisejä! Toivo!

Torstaisin klo 19.00 – 22.00 Suomen suurin kuuntelijalista, Voice Top 30. Halutuimmat, himotuimmat, kuumimmat, äänestä.

Perjantaisin klo 19:00 – 22:00 Retroperjantai. Soitamme musiikkia 1990-luvulta, ehkä kauempaakin. Jo aiemmin viikon aikana iltaisin Okupoika poimii parhaat retrohitit soittoon  kerran tunnissa.

 

Oku Luukkainen

Ex-pesäpalloilija, vuoden pikaruokaravintolan työntekijä, jäätynyt räppäri, lähtötelineeseen kaatunut stand up -koomikko ja nyt Voicen Illan juontaja! Terrve. Nimeni on Oku ja kyllä se on oikea nimeni.Olisi hienoa pitää nimipäivät, mutta se vaatii 480 Okua lisää. Lupaan pullakahvit jokaisesta uudesta tulokkaasta! Lainatakseni stand up -koomikko JP Kangasta "Jos joku mauton vitsi ei naurata, ihmisellä on hyvä moraali, mutta huono huumorintaju." Rovaniemi, Kesälahti ja Jyväskylä. Holla back!