10 asiaa, jotka sinun tulisi tietää seksistä eron jälkeen

23.06.2014 14:09 - Heli Thoren

Uudessa elämäntilanteessa myös seksi voi tuntua kummalliselta ja jopa pelottavalta. Muista silloin nämä kymmenen asiaa.

Erotilanteessa ihminen joutuu työstämään monenlaisia asioita ja kohtaamaan uudenlaisia tilanteita elämässään. Myös seksin harrastaminen uuden ihmisen kanssa voi tuntua yhtä aikaa houkuttelevalta ja pelottavalta. Ohessa kymmenen asiaa, jotka tulee muistaa seksistä eron jälkeen:

1. Eksästä ei pääse yli menemällä sänkyyn muiden kanssa

Vaikka sinkkuus saattaakin tuntua huumaavan mukavalta ja haluaisit syöksyä villeihin seksiseikkailuihin, malta. Tutustu itseesi, osta uusia vaatteita, meditoi ja urheile. Tee asioita, joista sinulle tulee hyvä olo. Vasta, kun olet toipunut erosta, ryhdy etsimään uutta herra oikeaa.

2. Suosi seksileluja

Seksistä voi nauttia suuresti myös omin avuin. Hanki muutamia luottoleluja yöpöydän laatikkoon ja nauti itseksesi. Myös se edistää itseesi tutustumista ja omaa hyvää oloa.

3. Alastomuus voi pelottaa

Vartalosi saattaa olla aivan erilainen kuin silloin, kun aloit seurustella kumppanisi kanssa. Kenties sinulla on lapsia tai olet lihonut muutaman kilon. Muista, ettei sinun kuulukaan näyttää samalta kuin parikymppiset huippumallit. Rakasta jokaista senttiäsi niin myös tuleva seksikumppanisi tulee rakastamaan niitä.

4. Muista turvaseksi

Muista ehkäisy. Seksitaudit voivat tarttua, vaikka et ilottelisikaan ristiin rastiin.

5. Käy seksitesteissä

Muista testata itsesi säännöllisesti, varmuuden vuoksi.

6. Liukuvoide kunniaan

Monet saattavat kärsiä emättimen kuivuudesta, joka häiritsee myös yhden illan suhteissa. Liukuvoide kunniaan. Sen avulla nautit seksistä takuulla enemmän.

7. Iloitse vapaista illoista

Kun tunnet olevasi valmis, anna palaa. Iloitse vapaista illoista ja nauti juhlimisesta. Uskalla päästää uusia kumppaneita lakanoihisi. Sinulla on oikeus nauttia uudesta elämänvaiheestasi.

8. Kokeile rohkeasti

Kun kummallekin kumppanille tilanne on selvä, voit hyvin harrastaa silloin tällöin myös yhden illan suhteita. Aina asioiden ei tarvitse johtaa mihinkään vakavampaan, ja silti sinulla voi olla hauskaa. Uskalla nauttia seksistä turvallisen kumppanin kanssa.

9. Kerro toiveistasi

Kerro rohkeasti, mikä tuntuu hyvältä ja mistä haaveilet. Anna miehelle selkeitä ohjeita. Uusi kumppani ei tiedä, mistä sinä pidät, joten kerro se selkeästi. Niin seksi on tyydyttävää myös uusien kumppanien kanssa. Muista, ettei kukaan ole ajatustenlukija, ja miehet arvostavat suoraa puhetta.

10. Kokemus on hyvästä

Vaikka sinulle ei olisi ollutkaan useita seksikumppaneita elämäsi aikana, pitkässä suhteessa olet oppinut itsestäsi yhtä sun toista. Käytä sitä hyväksesi.


9 asiaa, joista tiedät, että mies haluaa vain seksiä. Lue lisää täällä.

Lähde: Huffington Post

Kilpailut

Uusimmat