10 huonointa asiaa seksissä - miehet kertovat

07.08.2014 17:35 - Katariina Näreaho

Miehet ja naiset kokevat seksin eri tavalla. Se mikä voi tuntua naisten mielestä hyvältä idealta, ei välttämättä toimi miehille.

Brittiläinen Metro-sivusto listasi asioita, joista miehet eivät petipuuhissa, tai seksuaalisissa asioissa ylipäätään, pidä. Tässä niistä kymmenen:

Seksilelut

Dildot ja hieromasauvat ovat nykyään niin kookkaita, että miehet kokevat alemmuuden tunnetta. Kuinka ihmeessä miehet voisivat kilpailla 30-senttisen, värisevän tekopeniksen kanssa?

"Siinäkö kaikki?"

Kovan puurtamisen jälkeen lause "siinäkö kaikki?" syö miestä sisältä enemmän kuin mikään muu.

Ennenaikainen siemensyöksy

Niitä tapahtuu, valitettavasti.

Kun nainen ei niele

Kaikki tai ei mitään! Mikään ei ole epäseksikkäämpää kuin irvistävä, tekohymyä hymyilevä nainen, joka sylkee sängynlaidalta sylkykuppiin ja kurlaa suunsa lopuksi suuvedellä.

Kondomit

Vaikka ne suojaavatkin taudeilta ja raskaudelta, ne eivät tunnu hyvältä.

"Koolla ei ole väliä"

Tietenkin koolla on väliä, jopa miehet sen tietävät!

Kun nainen ei voihki

Jos nainen on täysin hiljaa lemmenleikkien aikana, tulee miehille epävarma olo. Kaksilahkeiset tarvitsevat rohkaisevia voihkaisuja ja nautinnon ääniä, jotta he tietävät tekevänsä asiat oikein.

Kun nainen voihkii liikaa

Teeskentely ei myöskään nostata miehen itsetuntoa. Se tuo mieleen kuolevan eläimen.

Velttous

Naisten on hyvä pitää mielessä, että erektio-ongelmat eivät johdu siitä, etteikö nainen olisi miehen mielestä tarpeeksi haluttava.

"Otetaanko heti uusiksi?"

Suoritus toisensa jälkeen ei ole helppo homma, eikä kaikille edes täysin mahdollista. Miehelle on hyvä antaa hieman aikaa ladata panoksia.

Lähde: Metro.co.uk

Kilpailut

Uusimmat