15 ongelmaa, jotka vain nainen jolla on paljon miespuoleisia ystäviä, ymmärtää

23.07.2015 16:15 - Tiina Svensk

Kuuluuko sinunkin kaveripiiriin paljon miespuolisia ystäviä? Silloin seuraavat tilanteet kuulostavat varmasti tutuilta.

Onko sinullakin laaja kaveripiiri, ja vietät aikaa paljon miespuoleisten ystäviesi kanssa? Joskus miesten kanssa ystävystyminen saattaa ihmetyttää niitä, joilla ei miespuoleisia ystäviä ole ja saatat joutua selittelemään ystävyyttänne.

Ystävyyssuhteet tuovat mukanaan myös omia haasteita ja ongelmiaan, ja miesten kanssa ne saattavat olla hieman erilaisia kuin naisten välillä. Olet varmasti törmännyt miespuoleisten ystäviesi kanssa ainakin seuraaviin:

1. Uskot, että ystäväsi on sinuun salaa ihastunut: Etkä tiedä, mitä sanoisit, jos hän tunnustaisi ihastuksensa sinulle.

2. Tajuat, että puhut heille enemmän kuin poikaystävällesi: Ja se hämmentää sinua. Jos puhuisit enemmän tyttökavereillesi, se ei tuntuisi niin oudolta.

3. Tiedät, että he eivät täysin ymmärrä, miksi ihailet tiettyjä naisartisteja: Kuten Beyoncéta tai Taylor Swiftiä, jotka eivät ainoastaan tee loistavaa musiikkia ja ole tyyli-ikoneitasi, vaan puhuvat tärkeiden asioiden, kuten tasa-arvon, puolesta.

4. He eivät katso samoja TV-sarjoja: Eivätkä siksi ymmärrä kaikkia vitsejä, joita heität vaikkapa Sinkkuelämää -sarjaan liittyen.

5. Käytte yhdessä ulkona, ja kaikki luulevat teidän seurustelevan: Ja siksi sinun on vaikeaa flirttailla suloisen uuden tyypin kanssa, sillä he luulevat sinun hengailevan poikaystäväsi kanssa.

6. Et jaksa kuunnella poikien juttuja: Miespuoleiset ystäväsi saattavat innostua puhumaan kuumasta näyttelijättärestä tai urheilulajista, jota et välttämättä seuraa, eikä sinua voisi oikeastaan vähempää kiinnostaakaan.

7. Ystäväsi uusi tyttöystävä on mustasukkainen vuoksesi: Vaikka olisitte vasta tavanneet, saatat tuntea, kuinka hän kokee sinut uhkaksi, täysin turhaan tosin.

8. Tyttökaverisi utelevat, miksi et seurustele yhden miespuolisen kaverisi kanssa: Etkä millään jaksa enää selittää, ettet vain näe heitä muuta kuin ystävänä.

9. Uutta deittiäsi ahdistaa kaveripiirisi, joka koostuu niin monesta miehestä: Etkä osaa edes selittää, miksi mieshaaremisi on niin laaja - ja sitä paitsi, miksi platonisia ystävyyssuhteita pitäisi edes selittää?

10. Et halua myöntää itsellesi, että olet halunnut joskus sutinaa ystäväsi kanssa: Koska melkein saman tien olet katunut ajatustasi, ja ollut tyytyväinen siihen ettet tehnyt mitään asian eteen.

11. He eivät osaa antaa parisuhdeneuvoja: Tai lohduttaa eron aikana. Parisanaiset vastaukset eivät vedä vertoja tyttökavereittesi empatian määrälle.

12. He kuitenkin tietävät tasan tarkkaan, mitä uuden deittisi päässä liikkuu: Ja siksi turvaudut ystäväsi neuvoihin, kun uusi tilanne hämmentää sinua.

13. Tunnet joskus olevasi yksi jätkistä: Eikä se häiritse sinua aina, mutta joskus saatat tuntea olosi hieman oudoksi poikaporukan keskellä.


Lue myös: Merkit, joista tiedät, että sinä ja paras ystäväsi olette kuin vanha pariskunta

Lähde: Cosmopolitan

Kilpailut

Uusimmat