16 ongelmaa, jotka vain paljon kavereita omaavat ymmärtävät

15.07.2014 12:10 - Laura Sulkava

Suuri kavereiden määrä voi olla myös raskas asia. Muutamalle hyvälle ystävälle löytyy vielä hyvin aikaa, mutta suurempi määrä on haastava organisoitava.  

Voisi kuvitella, että ystäviä ei voi olla liikaa, mutta vähintään on hankalaa yrittää taiteilla aikataulujen ja informaation jakamisen kanssa.

1. Normaalissakin illanvietossa on kova järjestäminen, kun kavereita ilmoittautuu samana päivänä lähetettyyn kutsuun yli 10.

2. Ristiäisiä, häitä, polttareita, synttäreitä, mökkiviikonloppuja ja muita juhlallisuuksia on niin paljon, että joutuu pohtimaan, miten pitäisi kaikki tyytyväisenä ja osallistuisi mahdollisimman moneen tapahtumaan.

3. Rahat menevät päivittäisiin, jopa muutamiin päivittäisiin, kahvitteluihin, lounaisiin, illallisiin ja drinkkeihin. Vain, jotta pysyisitte ystävien kanssa jollain tavalla samalla kartalla.

4. Synttäreitä vietetään joka ikinen viikonloppu.

5. Tilan tai ravintolan löytäminen on ongelmallista, kun haluat nähdä 30 lähintä kaveriasi.

6. Se häpeä, kun ei meinaa muistaa ystävien tärkeimpiäkään asioita 15 minuuttia pidempään.

7. Pakollinen sunnuntaiaamun treeni, koska olet käynyt ulkona syömässä edelliset 6 päivää putkeen.

8. Inspiraation määrä, jonka tarvitset keksiäksesi omaperäisiä lahjoja ystävillesi.

9. Se rumba, kun löydät uuden poikaystävän/ eroat / olet seikkaillut viikonloppuna ja käyt sitten kaikki tapahtumat läpi jokaisen ystäväsi kanssa.

10. Aikaa ei kerta kaikkiaan ole kotona olemiseen, koska aikataulu on ylibuukattu

11. Tunnet olosi maailman huonoimmaksi ystäväksi, koska joudut perumaan tapaamisen sen vuoksi, ettet osannut arvioida, kuinka monta ystävää yhteen päivään mahtuu.

12. Tuntuu, että on pakko lähteä kavereiden kanssa ulos, koska olet muuten huono ystävä.

13. Suunnitelmia on tehty eteenpäin viikkokausia ja seuraava vapaa hetkesi voi olla kaukana tulevaisuudessa.

14. Osa kavereista tuntee olonsa ulkopuoliseksi, koska kaikkia ei ole aina kutsuttu jokaisiin kissanristiäisiin.

15. Rajoitat hääjuhlasi koskemaan vain perhettäsi, koska ei kerta kaikkiaan ole mahdollista valita 20 kaasoa.

16. Ystäväsi suuttuvat sinulle tasaisin väliajoin, koska sinulla ei ole ollut aikaa nähdä tai et ole soittanut tarpeaksi usein.

Kuten parisuhteessa, myös ystävyyssuhteessa tulee antaa toiselle aikaa ja huomiota, mutta osata tehdä myös kompromisseja. On kuitenkin suuri pyyntö, jos yrittää saada ystävän luopumaan muista kavereista, jotka ovat myös tärkeä osa elämää. Tämmöinen päätös ei ole helppo sinulle, eikä muille. Helpompaa onkin sopia vaikka ryhmätreffejä, jolloin näkee useita ystäviä samaan aikaan.

Lue myös aikaisemmin julkaistu juttu ystävätyypeistä, jotka jokainen nainen tarvitsee sekä hauska jutu, mitä tapahtuu, kun olet ollut jonkun kanssa ystävä ikuisuuden.

Lähde: Cosmopolitan

Kilpailut

Uusimmat