30 ja upea! 10 erinomaista syytä rakastaa kolmekymppisiään

17.03.2014 13:15 - Karoliina Kotala

Kolmekymppiset voivat olla osalle naisista jonkinmoinen kriisin paikka. Ahdistumisen sijaan uusi vuosikymmen tulisi ottaa suurella ilolla vastaan.

Sen sijaan, että keskittyisit vain negatiivisiin puoliin, muista seikat, joista voit olla todella iloinen. Alla kymmenen tärkeää syytä nauttia uudesta vuosikymmenestä täydelä sydämellä.

1. Tunnet itsesi
Jokaisen nuoruuteen kuuluu ahdistuksia, vääriä valintoja ja typeriä tekoja ja niitä on varmasti luvassa tulevaisuudessakin. Nyt kuitenkin tunnet jo itsesi ja olet oppinut jotain menneisyydestäsi, etkö toista samoja virheitä. Osaat arvostaa itseäsi ja olla itsellesi armollinen.

2. Voit luottaa lähipiiriisi
Tässä vaiheessa ystäväpiirisi on todennäköisesti jo melko vakiintunut ja tiedät keihin voit luottaa. Osaat arvostaa ystäviäsi ja läheisiäsi, eikä sinun tarvitse todistella heille mitään.

3. Osaat elää hetkessä
Sen sijaan, että odotat unelmiesi toteutuvan, tiedät, että voit itse tehdä töitä niiden eteen.

4. Et hukkaa aikaasi turhaan
Et jaksa enää tuhlata aikaa typeriin ihmisiin, jotka vain pahoittavat mielesi. Sinun ei tarvitse todistella itseäsi kenellekään.

5. Osaat huolehtia itsestäsi
Pärjäät omillasi, niin henkisesti kuin taloudellisestikin. Tiedät, että vaikka aivan yksinkin pärjäät taatusti. Lisäksi tiedät mitä hyvinvointisi vaatii ja kunnioitat sitä.

6. Rakastat itseäsi
Olet jo hyväksynyt itsesi sellaisena kun olet ja osaat arvostaa itseäsi juuri sellaisena.

7. Osaat keskittyä jo muihinkin kuin itseesi
Vaikka ymmärrätkin oman arvosi, ymmärrät myös, että maailmassa on muitakin kuin sinä. Haluat kehittää itseäsi ja kantaa vastuusi tässä maailmassa.

8. Arvostat vanhempiasi
Näet nyt, minkä työn vanhempasi ovat tehneet ja osaat arvostaa heitä ihmisinä, ei vain vanhempina.

9. Mikään ei muutu
Kehityt, opit ja kasvat edelleen. Älä luo yhden syntymäpäivän vuoksi turhia odotuksia itsellesi tai odota asioiden muuttuvan. Kuuntele itseäsi ja muuta elämääsi milloin hyvänsä, kun koet siihen tarvetta.

10. 30 on uusi 20!
Tee juuri niin kuin tuntuu hyvältä! Kukaan ei ole tielläsi, paitsi sinä itse. Juhli ja nauti elämästä, keskity uraasi tai perheeseesi, olipa elämäsi ilo mikä tahansa, tee sitä.

Lähde: The Huffington Post

Kilpailut

Uusimmat