4 asiaa, joista kumppanille ei välttämättä kerrota

17.07.2014 10:45 - Reija Saarinen

On olemassa muutamia asioita, joista moni parisuhteessa oleva vaikenee.

Parisuhteessa avoimuus on kaikki kaikessa. Totuus kuitenkin on, että tästäkään huolimatta kaikkea ei kumppanin kanssa jaeta. Alla muutama seikka, joista puhumista moni välttelee.

1. Illat kavereiden kanssa

Tämä on ehkä suurin salaisuus, josta moni vaikenee. Moni varmasti kertoo pääpiirteittäin mitä illalla on tapahtunut, mutta mehukkaimmat jutut moni jättää melko varmasti sanomatta.

2. Salainen ihastus

Ihmisillä saattaa olla ihastuksia, vaikka hän olisikin parisuhteessa. Tätä ei kuitenkaan kovin heppoisesti paljasteta, sillä usein moinen ihastus on todellakin ohimenevää.

3. Epävarmuus

Monet meistä ovat epävarmoja itsestään. Tämän vuoksi monet saattavat pohtia hiljaa mielessään sitä, että heidän ihastuksensa varmasti löytää vielä jonkun paremman.

4. Tulevaisuus

Monet pelkäävät paljastaa sitä, mitä he odottavat tulevaisuudelta ja omalta parisuhteeltaan. Monille tulevaisuuden suuret päätökset ovat nimittäin aivan liian ahdistavia.

Aiemmin olemme uutisoineet siitä, että paruísuhteella on mielenkiintoisia vaikutuksia ihmisen persoonallisuuteen. Tuon jutun löydät täältä.

Lähde: Boldsky

Kilpailut

Uusimmat