5 erilaista ystävää, jotka jokainen tarvitsee

28.07.2014 12:55 - Reija Saarinen

Jokainen tarvitsee ystäviä, joiden avulla elämässä selviää eteenpäin.  

Ilman ystäviä elämä käy helposti todella raskaaksi. Siitä syystä omista ystävyyssuhteistaan kannattaa pitää hyvää huolta. Alla viisi erilaista ystävätyyppiä, jotka jokaisen olisi hyvä omistaa.

1. Ystävä, joka kysyy aina oikeat kysymykset

Tämä ystävä tietää mihin uskot ja mitä asioista ajattelet. Hän myös tietää aina oikeat kysymykset tilanteeseen kuin tilanteeseen. Hänen kysymyksensä saavat sinut aina ajattelemaan asioita uudelta kantilta ja auttavat sinua ratkomaan omia ongelmiasi. Tämä on juuri se ystävä, johon otat yhteyttä suurien ongelmien ilmaantuessa.

2. Ystävä, joka ei kysy mitään

On olemassa aikoja, jolloin ei halua puhua kenellekään yhtään mitään. Tämä ystävä on silloin seurana ja tukena, mutta ei pakota sinua puhumaan. Hän on valmis seikkailuihin ja hullutuksiin ja saa sinut aina hyvälle tuulelle.

3. Ystävä, joka on aina valmis seikkailuun

Jokaisella tulee olla ystävä, joka tekee reissusta kuin reissusta suuren seikkailun. Hän on täynnä hulluja ideoita ja hänen seurassaan arkisinkaan askare ei tunnu tylsältä.

4. Ystävä, joka rakastaa hengailua

Seikkailut ovat hauskoja, mutta jotkut päivät on syytä pyhittää pelkästään elokuville tai kotona hengailuun. Tämä ystävä onkin se, jonka kanssa on hauskaa leipoa tai kokata, ehkä jopa pelata videopelejä. Hänen seurassaan ei ole koskaan epämukavaa.

5. Ystävä, joka tuntee sinut paremmin kuin muut

On suunnattoman tärkeää, että omistaa ystävän, joka tietää sinusta aivan kaiken. Hän ei tuomitse, vaan yrittää aina parhaansa mukaan auttaa. Hän on tyyppi, jolle voi lähettää viestin koska vain, vaikka keskellä yötä.

Lue myös: 17 asiaa, jotka tapahtuvat, kun olet ollut jonkun kanssa ystävä ikuisuuden

Lähde: LovePanky

Kilpailut

Uusimmat