5 keinoa lisätä miehen kestävyyttä seksin aikana

28.01.2015 23:45 - Eeva Rajala

Monet naiset saattavat kärsiä siitä, että mies saa orgasmin paljon nopeammin kuin nainen itse.

Siinä, missä nainen yleensä valitsee hitaamman reitin orgasmin luokse, mies yleensä valitsee nopeimman oikotien. Women's Health -lehti listaa keinoja, joiden avulla seksitilanteesta tulee kumpaakin tyydyttävä.

1) Lisää kurpitsaa ruokavalioon

Seksuaaliekspertti Ava Cadell kertoo, että kurpitsa vahvistaa miehen himoja. Kurpitsan siemenien on todettu saavan veren kiertämään 40 prosenttia nopeammin miehen sukuelimiin.

2) Kivesten vetäminen

Kiveksiä en kannata vetää kovasti, sillä miestä ei kannata satuttaa. Cadellin mukaan tällä keinolla voidaan hidastaan sperman kulkeutumista kiveksistä eteenpäin. Kun mies on orgasmin partaalla, hänen kiveksensä nousevat ja kohta onkin jo liian myöhäistä.

3) Muuttakaa asentoja ahkerasti

Seksuaaliekspertin mukaan monet miehet haluavat saada orgasmin takaapäin-asennossa. Kannattaa vaihdella asentoja seksisession aikana. Voi esimerkiksi aloittaa lähetyssaarnaaja-asennolla, vaihtaa saksi-asentoon, sitten vaikka nainen päälle, jonka jälkeen lusikka-asentoon. Loppuhetkiin voi jättää takaapäin-asennon. Näin mies kestää pidempään. Kannattaa myös havainnoida, milloin miehen orgasmi lähellä. Tuolloin hän yleensä hengittää nopeammin. Silloin tietää, että on aika vaihtaa asentoa.

4) Penisrenkaan käyttö

Monet eivät halua hankkia seksileluja, mutta penisrengas on seksileluista kenties "näkymättömin". Sen voi siis hyvällä omallatunnolla piilottaa yöpöydän laatikkoon. Penisrengas on venyvä ja sopii kenelle tahansa miehelle. Rengas auttaa miestä pysymään kovana pidempään.

5) Laita mies penistreeniin

Penis tarvitsee treeniä samalla tavalla kuin vaikka reisi- tai käsilihakset. Kun mies saa erektion, kääri pieni pyyhe sen ympärille. Käske miestä nostamaan penistään 10 - 20 kertaa. Tämän jälkeen pyyhkeen voi siirtää aivan peniksen kärkeen ja pyytää meistä toistamaan treeni. Lupaa hänelle, että jos hän onnistuu treenissä, voitte harrastaa seksiä missä tahansa asennossa mies haluaa. Treeni vahvistaa miehen lantionpohjan lihaksia ja saattaa pidentää erektion kestoa. Tällaisen treeniseksikerran voi ottaa vaikka kerran viikkoon.

Lue myös: Kärsiikö miehesi erektiohäiriöistä? Syy voi olla vitamiinitasoissa

Lähde: Women's Health

Kilpailut

Uusimmat