5 ystävää, jotka jokaiselta naiselta tulisi löytyä

28.02.2014 10:45 - Karoliina Kotala

Läheiset ystävät ovat monelle elämän tärkeimpiä ihmissuhteita. On myös olemassa muutama erityisen tärkeä ystävätyyppi, joita jokainen nainen tarvitsee.

Huffington Post- sivusto listasi viisi eri ystävätyyppiä, jotka jokaiselta naiselta tulisi löytyä. Kuinka monta heistä löytyy sinun elämästäsi?

1. Miespuolinen ystävä
Miespuolinen ystävä tarjoaa erilaisen lähestymistavan asioihin ja on usein rennompi ystävä. Myös ystävyys on yksinkertaisempaa ja juttua on aina helppo jatkaa samasta mihin viime kerralla jäitte, vaikka viime tapaamisesta olisikin aikaa.

2. Tsemppaaja
Tsemppaaja on ystävä, joka tukee sinua aina. Hän tykkää kaikesta mitä julkaiset sosiaalisessa mediassa ja tukee jokaista mielipidettäsi. Tsemppaaja myös muistuttaa sinua omasta arvostasi ja uskoo sinuun viimeiseen asti.

3. Hauskuuttaja
Hauskuuttaja johdattaa sinut hetken mielijohteesta reissuihin ja seikkailuihin. Hänen kanssaan saat nauraa ja pitää hauskaa, mutta hän osaa olla myös tukenasi tarvittaessa.

4. Perheystävä
Perheystävä voi olla erittäin läheinen perheenjäsen tai sitten pitkäaikainen ystävä, joka tuntee perheesi täysin. Hänen kanssaan voit puhua asioista, joista et juuri muiden kanssa puhu. Teillä on pitkä yhteinen historia ja tiedätte pysyvänne aina ystävinä.

5. Arkiystävä
Arkiystävä on henkilö, joka elää hyvin samankaltaista arkea kuin sinäkin. Näet häntä eniten ystävistäsi, sillä hänen elämänsä on hyvin paljon samanlaista kuin sinunkin. Hän ymmärtää elämääsi ja jakaa arjen kanssasi.

Lue myös merkit, jotka kertovat sinun löytäneen tosiystäväsi. Jutun löydät täältä.

Lähde: The Huffington Post

Kilpailut

Uusimmat