6 keinoa, joiden avulla saat haluamasi sängyssä

24.10.2014 09:56 - Reija Saarinen

Seksissä tärkeää on se, että kertoo mitä haluaa. Näin pysyy itsekin tyydytettynä.  

Seksi on asia, jota tulee hieman harjoitella. Kukaan ei ole mestari heti ja jokainen seksikumppani on erilainen. Sen vuoksi ei kannata vettä johtopäätöksiä, että jokainen tykkää kaikista samoista jutuista. Jos siis haluaa saada sängyssä parasta mahdollista seksiä, tulee itse olla aktiivinen.

1. Kohtele kumppaniasi sängyssä tavalla, jolla haluat itse tulla kohdelluksi. Tämä siksi, että ei kukaan tiedä toisen toiveita ilman pieniä vihjeitä. Voit myös kosketella itseäsi niin kuin toivoisit hänen tekevän.

2. Kosketa häntä tavalla, josta itse pidät. Se on kuin seksin kultainen sääntö. Vedä häntä hiuksista ja hän tietää sinunkin nauttivan siitä.

3. Kerro kumppanillesi mistä et pidä. Älä kuitenkaan töksäytä hänelle mitään kovin sanoin. Kerro sen sijaan, miten hänen tulisi toimia.

4. Ohjaa kumppaniasi ja anna hänen ymmärtää, että hän tekee asioita oikein. Voit myös hellästi ohjata hänen kätensä oikeaan paikkaan.

5. Anna kumppanille kiitosta siitä, että hän kohtelee sinua juuri niin kuin haluat. Tämän kuultuaan hän tekee kaiken vielä uudelleenkin ja on myös innokas oppimaan uutta.

6. Älä koskaan esitä sängyssä yhtään mitään. Jos hän tekee jotain mistä et pidä ja annat hänen kuitenkin ymmärtää jotain muuta, luulee hän sinun todella nauttineen. Älä siis anna vääriä signaaleja.

Lue myös: 21 asiaa, jotka jokaisen naisen olisi pitänyt tietää seksistä jo nuorena - nyt saa nauraa

Lähde: Cosmopolitan

Kilpailut

Uusimmat