7 kauhutarinaa parisuhteista joiden ansiosta voit iloita sinkkuudestasi

06.04.2015 21:15 - Nelly Tatti

Meillä on jokaisella ollut varmasti hieman erikoisempi tapaus seurustelukumppanina, joka on ajautunut exän asemaan syystäkin.

Buzzfeed-sivusto kokosi yhteen lukijoiden kauhukokemuksia parisuhteistaan, joista muutaman näet alta.

Musiikki-intoilija

Olimme tunteneet vasta viikon, mutta poika oli jo ehtinyt kehitellä soittolistan iPodiinsa kappaleista, jotka muistuttivat häntä minusta. Listalla oli 600 kappaletta..

Taiteellinen varas

Exäni varasti minulta kahvi- ja muovikuppeja. Ei kaikkia, vaan yhden jokaisesta astiastosta, jotta minulle jäisi pariton luku kuppeja astiakaappiini.

Sitoutunut valehtelija

Jättäessäni poikaystäväni, hän valehteli, että hänellä olisi syöpä. Hän väärensi tulokset, lääkkeet ja sai jopa itsensä sairaalaan asti, josta lähetteli kuvia minulle. En reagoinut mitenkään, jonka jälkeen hän oli maagisesti parantunut. #psyko

Kirjailija

Exäni kirjoitti kirjan, jonka voi löytää mistä tahansa Barnes & Noble -kirjakaupasta, Amazon.com:sta jne. Kirja on jopa lukulistalla muutamissa yliopistoissa. Jujuna tässä kaikessa on se, että kirja sisältää runoja, piirroksia sekä vanhoja kuvia asioista, joita ei edes tapahtunut. En tiennyt meidän seurustelevan, ennenkuin kirja julkaistiin. Voi ilon päivää..

Epäilijä

Exäni pyysi mua käymään testeissä, jotta voisin todistaa, että yhteinen tyttäremme tosiaan oli minun, vaikka hän oli itse nähnyt lapsen tulevan ulos vaginastani.

Mammanpoika

Hän jätti minut, koska hänen äitinsä käski tehdä niin.

Crock-Pot -roisto

Exäni piti Crock-Pot -haudutuspataani panttina, koska en muka 'ansainnut sitä'.

Lähde: Buzzfeed

Kilpailut

Uusimmat