8 asiaa, jotka jokaisen kannattaa sanoa omalle miehelleen jo tänään

21.04.2015 22:45 - Tiina Svensk

Yksinkertaiset lausahdukset, kuten "kiitos" ja "mitä kuuluu?" voivat arjen keskellä olla tärkeämpiä kuin uskommekaan. Milloin viimeksi olet sanonut seuraavat asiat aviomiehellesi?

Thought Catalog -sivusto kokosi yhteen kahdeksan asiaa, jotka on tärkeää muistaa sanoa omalle miehelleen ääneen arjen ja kiireidenkin keskellä:

"Kiitos"

Olipa kyse lavuaarin korjaamisesta tai ruokaostoksista, kiitä häntä. Kiitä häntä myös syvällisemmistä asioista, kuten välittämisestä, turvasta ja tukemisesta.

"Kunnioitan sinua"

Miesten täytyy tuntea olonsa kunnioitetuiksi. Kuten meidän naistenkin, heidänkin täytyy tietää että he ovat tärkeitä. Kerro se aviomiehellesi, sillä se saattaa olla kannustus, jota hän kaipaa.

"Onneksi menin naimisiin kanssasi"

Tämä väite ei välttämättä pidä paikkaansa päivittäin. Oikeastaan on päiviä, jolloin ET tunne oloasi onnekkaaksi. Mutta hei - menitte naimisin hyvästä syystä. Kerro miehellesi, että olet kiitollinen.

"Arvostan sinua"

Kerro hänelle, että arvostat kuinka hän tukee sinua tai pitää sinusta ja perheestänne huolta. On tärkeää, että hän tietää sinun tarvitsevan häntä.

"Olet yhä komein mies, jonka tiedän"

Tiedätkö monta miestä, jotka eivät pitäisi tästä kehusta? Tuskin yhtäkään. Ehkä olette olleet naimisissa jo satoja vuosia, mutta kerro se hänelle. Saat aviomiehesi hymyilemään.

"Kuinka voin auttaa sinua?"

Joskus miehet eivät kerro, kun he tarvitsevat apuamme. Silloin on hyvä kysyä. Ehkä he eivät tarvitse tukeamme sillä hetkellä, mutta joskus heillä voi olla jotain kerrottavaa.

"Mitä kuuluu?"

Okei, tämä vaikuttaa itsestäänselvyydeltä, mutta rehellisesti: Asioista on hyvä puhua. Kysy mieheltäsi, kuinka hän voi ja saatat yllättyä vastauksesta. Ehkä hänellä on asiaa, josta hän ei rohkene puhua. Ehkä kaikki on hyvin. Et voi ikinä tietää, ellet kysy.

"Minä rakastan sinua"

Sanomme niin koko ajan, mutta tällä kertaa tee sanoista erityiset. Sano ne niin, että todella välität sanojen merkityksen. Kerro miehellesi, että rakastat häntä ja varmista, että hän tietää sinun tarkoittavan sitä.

Lue myös: Villiintykää kesälomalla - lista asioista, joita pariskunnat voivat kesällä kokeilla

Lähde Thought Catalog

Kilpailut

Uusimmat