8 edullista treffi-ideaa kesäpäivälle

13.06.2015 16:15 - Laura Sulkava

Jos ideapankki tuntuu ojentavan aina samoja kaavoja noudattavia treffejä, voit vilkaista listaa ja löytää uusia tapoja viettää aikaa yhdessä.  

Oli sitten kyse pariskunnasta, ensitreffeistä tai vaikka, kaveruksista. Välillä saattaa ideat olla lopussa, vaikka puuhastelua olisi mielin määrin. Alle on koottuna mukavaa tekemistä kesäpäivälle tai illalle.

1. Etsi mielenkiintoisia kohteita läheltä tai vaikka automatkan päästä, joissa et ole käynyt ennen. Pakkaa mukaan evästä kesäiselle piknikille. Tai miten olisi keskiyön piknik hiljaisella rannalla?

2. Käykää testaamassa uutta autoa ja huristelkaa sillä, vaikka syömään jäätelöt.

3. Vieraile eläintarhassa tai esimerkiksi maatilalla, jos sellainen mahdollisuus on.

4. Tutkailkaa kaupunkinne karttaa ja kirjatkaa sopiva pyöräreitti, joka ajaa mielenkiintoisten paikkojen kautta. Pyöräillen näkee omaa kotiseutua aivan eri tavalla kuin auton kyydistä.

5. Kesällä iho kaipaa kosteutusta ja hellimistä. Pitäkää esimerkiksi sateisena päivänä kotihoitola, jossa voitte helliä itseänne ja toisianne. Illan voi päättää rentoon elokuvaan tai vaikka yhdessä tehtyyn illalliseen.

6. Käykää kirjastossa lainaamassa kirjat. Menkää puistoon lukemaan kirjoja sylikkäin. Välissä voitte jutella omista opuksistamme. Tämä ei ehkä ole tosin paras vaihtoehto ensitreffeille. 

7. Lähtekää ulos aamupalalle. Vaikka brunssit voivat olla suhteellisen tyyriitä, arkena tarjotut aamupalat saattavat olla todellakin huokeita.

8. Hankkikaa edullinen teltta ja viettäkää yö ulkosalla.

Hyvä idea on kerätä treffi-ideoita silloin, kun niitä juolahtaa mieleen. Kun aivot lyövät tyhjää, voi kaivaa vaikka kännykästä listan esiin ja toteuttaa siihen hetkeen sopivan puuhan.

Kilpailut

Uusimmat