8 erilaista naisten orgasmityyppiä - tunnistatko itsesi?

28.01.2014 14:45 - Rea Tallgren

Orgasmeja on yhtä monenlaisia kuin on naisiakin. On kuitenkin olemassa kahdeksan sellaista orgasmia, jotka kuulostavat hyvin tutuilta useimmille naisille.

Orgasmi - tuo ihana asia, joka saa arjen näyttämään edes hetkeksi vaaleanpunaiselta satumaalta vapauttaessaan enforfiineja kehoon ja rentouttaessaan niin mielen kuin kropankin. Vaikka jokainen nainen on erilainen ja jokainen kokee elämässään lukemattomia erilaisia orgasmeja, on The Frisky -sivusto listannut kahdeksan yleisintä orgasmia. Voit lukea ne alta.

1. Liioiteltu orgasmi. Kyllä, orgasmi ei ole feikki, mutta se ei myöskään ole niin mahtava kuin annat ymmärtää. Tämä on orgasmi, jota naapurisi inhoavat eniten - siitä kun lähtee melkoinen ääni.

2. Hoidetaan nyt tämä homma alta pois -orgasmi. Kyseinen orgasmi ei ole vastahakoinen, mutta sillä on kiire. Ehkä lempisarjasi alkaa televisiosta kymmenen minuutin päästä tai sinulla on kiire töihin. Joka tapauksessa tässä ei ole aikaa tunteiluun - pelkkä lopputulos on tärkeä!

3. Yllätysorgasmi. Joskus kun sitä vähiten odottaa ja olo saattaa muutenkin olla sellainen, että isoa O:ta ei ole lähimaillakaan, yllättää orgasmikeiju ja heilauttaa taikasauvaansa ja saa aikaan laukeamisen, joka on kaikessa yllättävyydessäänkin mahtava.

4. Vesiputousorgasmi. Joskus orgasmin aikana vedet tirskahtavat silmistä. Kyse saattaa olla tunteellisesti hetkestä, mutta myös täysin fyysisestä reaktiosta.

5. Tylsä orgasmi. Tylsän orgasmin ei sinänsä tarvitse olla tylsä, mutta se on seurausta tylsyydestä. Esimerkiksi vapaapäivä, jona ei ole minkäänlaista tekemistä, saa uusia sävyjä ja rennon tunnelman kun itsensä viihdyttää kliimaksiin.

6. Suruorgasmi. Orgasmi on omiaan saamaan ajatukset aivan muualle kaikesta meneillään olevasta. Niinpä moni masturboikin surullisena enemmän saadakseen edes hetkeksi ajatuksensa muualle.

7. Uniorgasmi. Jos lämmin maito, kuuma kylpy ja viileät lakanat eivät saa unta tulemaan, tuleminen auttaa.

8. Feikkiorgasmi. Tämä ei selitystä kaipaa - vain selityksen orgasmin feikkaamiseen vaihtelevat.

Kerroimme aiemmin myös orgasmien terveysvaikutuksista. Lue tuo artikkeli tästä!

Lähde: The Frisky

Kilpailut

Uusimmat