8 hyvää syytä tapailla vanhempaa miestä

21.05.2015 14:15 - Reija Saarinen

Vanhemman miehen tapailussa on runsaasti hyviä puolia. Yksi niistä lienee se, että vanhempi mies on rohkeampi puhumaan tunteistaan.

Vanhempi mies on monella tavalla oiva kumppaniehdokas. Useimmiten hieman varttuneempi herrasmies osaa muun muassa puhua tunteistaan eikä myöskään pelkää sitoutumista. Lisää hyviä syitä vanhemman miehen tapailuun löydät alta.

1. Vanhemman miehen elämä on usein paremmassa järjestyksessä kuin nuoremmalla. Hänellä on todennäköisemmin vakituinen työpaikka sekä hyvät tulot.

2. Vanhempi mies on varmasti ollut suhteessa aiemminkin. Sen vuoksi hän on myös oppinut niistä, eikä välttämättä toista samoja virheitä uudessa suhteessaan.

3. Vanhempi mies on kokeneempi sängyssä, joten seksipuuhat saavat hänen kanssaan uudenlaisen ulottuvuuden.

4. Vanhempi mies on kärsivällisempi ja tuntee naisten tavan ajatella paremmin.

5. Vanhemmalla miehellä on usein parempi itsetunto kuin nuoremmalla. Sen vuoksi hän ei välttämättä ole yhtä mustasukkainen.

6. Vanhempi mies on yleensä valmis sitoutumaan ja asettumaan aloilleen. Sen vuoksi hänen kanssaan on helpompi aloittaa suhde.

7. Varttuneempi mies on yleensä parempi puhumaan tunteistaan ja toiveistaan. Sen vuoksi suhteessa vallitseekin parempi tunnelma, koska kaikesta voidaan puhua avoimesti pelotta.

8. Vanhempi mies on myös usein nuorempaa kiinnostuneempi kulttuurista. Hänen kanssaan konsertit ja näyttelyt tulevat paremmin tutuiksi.

Lue myös: 10 hyvää syytä seurustella pitkän miehen kanssa

Lähde: Lovepanky

Kilpailut

Uusimmat