9 asiaa, joihin mies naisessa kiinnittää huomiota

26.07.2014 13:15 - Susanna Karttunen

Kun miehet tapaavat naisen ensimmäistä kertaa, he kiinnittävät huomion tiettyihin asioihin hänen ulkonäössään.

Oletko koskaan miettinyt, mitä miehet huomaavat ensiksi naisen ulkonäöstä? Miehet eivät ole loppujen lopuksi kovin vaikeita ymmärtää, joten on helppo selvittää, mitä he katsovat naisessa ensitapaamisella. Amerikanki kokosi yhdeksän mielenkiintoista ja yllättävääkin asiaa.

1. Hymy

Hymy on asia, minkä monet miehet huomaavat naisessa ensimmäisenä. Miehet pitävät naisesta, joka näyttää iloiselta ja hymyilee aidosti. Kannattaa hymyillä usein, koska et koskaan tiedä milloin mies rakastuu kauniiseen hymyysi.

2. Silmät

Toinen asia, jonka miehet huomaavan naisessa usein ensin, ovat hänen silmänsä. Silmät ovat sielun ikkunat ja voivat kertoa paljon ihmisestä. Silmistä voi olla helppo nähdä valehteleeko henkilö vai ei.

3. Hiukset

Useimmat miehet pitävät terveitä ja kiiltäviä hiuksia terveyden ja nuorekkuuden merkkinä. Monet myös pitävät naisista, joilla on tyylikkäät mutta luonnolliset ja pehmeät hiukset, eikä hiusten raikkaalla tuoksullakaan ole haittaa.

4. Paino

Vaikka se saattaa kuulostaa pinnalliselta, paino on yksi niistä asioista, jotka mies huomaa naisesta. Mies ei kuitenkaan arvostele painoasi, vaan vain yksinkertaisesti huomaa sen. Jos mies sanoo tylyn kommentin painostasi, ei hän ansaitse olla kanssasi.

5. Rinnat

Monet naiset luulevat, että miehet huomaavat ensimmäisinä heidän rintansa. Monien tutkimusten mukaan miehet eivät onneksi ole näin pinnallisia, vaan huomaavat naisen rinnat vasta hymyn ja silmien jälkeen. Rintoja pidetään nuoruuden ja hedelmällisyyden merkkinä, minkä vuoksi useimmat miehet kiinnittävät niihin huomionsa.

6. Aitous

Useimmat miehet eivät pidä naisesta, jolla on liikaa meikkiä, tekoripset ja hiustenpidennykset. Miehet yhdistävät tämän usein dramaattisiin naisiin, jotka vaativat miehiä kuluttamaan paljon rahaa heihin. Kannattaa siis pitää tyylinsä mahdollisimman luonnollisena.

7. Sääret

Miehet rakastavat pitkiä sääriä. Jos sinulla ei ole sellaisia, älä huoli, sillä on paljon muitakin piirteitä, joita miehet pitävät kauniina.

8. Iho

Monien tutkimusten mukaan miehet pitävät naisen hyvää ihoa terveyden merkkinä. Kun naisella on terveen näköinen iho, ajattelee mies hänen voivan tuottaa terveitä jälkeläisiä.

9. Pukeutumistyyli

Miehet pitävät enemmän naisista, jotka pukeutuvat hienostuneesti kuin naisista, jotka paljastavat pukeutumisellaan liikaa ihoa. Miehet myös huomaavat, osaako nainen pukeutua tyylikkäästi.

Olemme myös aiemmin uutisoineet asioista, joihin mies kiinnittää naisessa huomiota. Lue aiempi artikkeli täältä.

Lähde: Amerikanki

Kilpailut

Uusimmat