Kuva: Fotolia

Miehetkö sitoutumiskammoisia? Aviomiehen hittiteksti luo uskoa ikuiseen rakkauteen

16.11.2016 18:15 - Senni Loikala

Netissä leviää miehen kirjoittama kaunis teksti avioliitosta.

Kirjailija ja bloggaaja Dale Partridge on mies, jonka ajatukset avioliitosta leviävät netissä. Hän kirjoitti marraskuussa Facebook-päivityksen, jossa hän puhui avioliiton puolesta omien kokemustensa perusteella. Teksti on saanut reilussa viikossa yli 282 000 jakoa.

Lue Partridgen vapaasti suomennettu kirjoitus alta.

"Miehet ovat kovasti huolissaan, että avioliitto jättäisi heidät ”vain yhden naisen" seuraan loppuelämäksi. Se ei yksinkertaisesti ole totta.

Rakastuin 19-vuotiaaseen vuorikiipeilijään, menin naimisiin 20-vuotiaan eläinrakkaan naisen kanssa, aloitin perhe-elämän 24-vuotiaan äidin kanssa, sitten rakensimme oman maatilamme 25-vuotiaan emännän kanssa ja tänä päivänä olen naimisissa 27-vuotiaan, viisaan naisen kanssa.

Jos olet mieleltäsi terve, et tule ikinä kyllästymään tuohon ”yhteen naiseen.” Tulet itseasiassa huomaamaan ja vaikuttumaan vuosien kuluessa siitä, että aviovaimossasi on niin monia kauniita puolia.

Älkää tyrmätkö avioliittoa, vaan sanokaa sille "kyllä" ja pitäkää tästä asenteesta kiinni siihen saakka, kunnes kuolette.

Kaunis teksti isyydestä

Partridge kirjoitti maanantaina koskettavan tekstin isyydestä, ja myös tämä kirjoitus on saanut jo tuhansia jakoja. Lue vapaasti suomennettu teksti alta.

"Monet isät eivät ole ymmärtäneet, että mitä enemmän rakastat, ohjaat ja leikit tyttäresi kanssa, sitä pienemmällä todennäköisyydellä hän tulee joskus sitoutumaan itseäsi heikompaan mieheen.

Mutta jos et anna hänelle huomiota tai torjut hänet, lisäät mahdollisuutta, että hän sitoutuu millaiseen tahansa mieheen; kunhan tämä on vain sinua parempi.

Tämä muistuttaa minua aiemmin käymästäni keskustelusta, kun oma isäni kysyi minulta näin: ”Dale, mitä jos suurin saavutuksesi ei olisi jotakin, mitä olet tehnyt, vaan ihminen, jonka olet kasvattanut?

Lue myös: Ida, 20: "Annoin pettämisen anteeksi - mutta en tekisi sitä enää toiste"

Lue myös: Jaakko, 20: "En osaa sanoa, olenko koskaan seurustellut"

Lue myös: Petra, 43: "Joskus ihmiset pelkäävät yksinoloa niin, että takertuvat ensimmäiseen vastaantulijaan"

Kilpailut

Uusimmat