Kuva: Fotolia

Lapselleni: "Olet minun ja isäsi maailman keskipiste, vaikka erosimmekin"

25.12.2016 18:15 - Rea Tallgren

Avoin kirje -sarjassa ihmiset kirjoittavat avoimesti ja rohkeasti asioista, jotka ovat jääneet sanomatta tai kuulematta.

"Sinulle lapseni.

Sinulla on nyt kaksi kotia. Olet vielä pieni ja olet ehkä jo unohtanut vanhan kodin ja elät tottuneesti kahdessa kodissa.

Se, että sinun vanhempasi ei ole yhdessä, ei ole sinulta pois. Olet minun ja isäsi maailman keskipiste ja kallein kultakimpale. Minä ja isäsi kasvatamme sinut yhdessä vaikka emme asu yhdessä. Elämä muuttuu, ihmiset muuttuu. Rakkaus sinua kohtaan ei muutu koskaan.

Haluan, että kasvaessasi tiedät kuinka tärkeä ja haluttu olet aina ollut. Haluan, että otat kaiken irti useammasta perheestä. Haluan, että sinulla ei koskaan tulisi ylimääräinen olo.

Tärkeintä elämässä on se, että on itse onnellinen. Aion kasvattaa sinut niin, että opit elämään tämän aatteen mukaisesti. Jotta pystyn sinut kasvattamaan näin, täytyy minun itse noudattaa tätä aatetta.

Elämä on kehää. Sinun onnellisuus tekee minut onnelliseksi ja minun onnellisuus kasvattaa sinut onnelliseksi.

Terveisin, Äitisi."

Lue aikaisemmat Avoin kirje -sarjan jutut tästä

Lähetä meille avoin kirjeesi osoitteeseen rea.haverinen@bauermedia.fi. Voicen toimitus pidättää oikeuden muokata kirjeitä ja päättää itse niiden julkaisusta. Julkaistut kirjeet julkaistaan aina nimettöminä.

Kilpailut

Uusimmat