Kuva: Fotolia

Naistet paljastavat noloimmat hetkensä: "Lankoni lähetti minulle kuvan vibraattoristani"

28.03.2017 21:15 - Senja Rapila

Aina kaikki ei mene ihan suunnitelmien mukaan.

Cosmopolitan-lehti on koonnut lukijoiltaan mitä erikoisempia tunnustuksia liittyen seksiin ja parisuhteisiin. Tarinat sisältävät muun muassa todella vaivaannuttavia tilanteita söpön hammaslääkärin kera sekä treffikumppanien sekoittamista toisiinsa.

Voit lukea pientä myötähäpeää aiheuttavat kertomukset alapuolelta.

"Yhtenä iltana join itseni todella humalaan ja päätin kokeilla uutta, seksikästä liikettä poikaystävääni. Sain todella välkyn idean kiusata häntä lipittämällä kielelläni hänen korvaansa, ihan kun suutelisin hänen korvansa kanssa. Innostuin hieman liikaa ja puraisin vahingossa häntä lujaa. Hänen korvansa turposi miltei heti kokonaan."

"Lankoni ja kolme sisarenpoikaani tulivat suihkuun luokseni, koska heidän kylpyhuoneensa oli remontissa. Unohdin että he tulivat käymään ja kun olin itse poissa kotoa, sain tekstiviestin langoltani, jossa oli kuva vibraattorista, jonka jätin kylpyammeen viereen. Hän kirjoitti kuvan yhteyteen, että 8-vuotias siskonpoikasi haluaa tietää mikä tämä on. Se oli kamalaa."

"Minulla oli meneillään kunnon deittiputki ja yritin käydä treffeillä mahdollisimman monen tyypin kanssa. Eräs mies perui treffit kanssani kolme kertaa yhden viikon sisällä. Hän vaihtoi aina tapaamisaikaa ja viimeisellä minuutilla perui jälleen. Kun hän tekstasi minulle neljännen kerran peruuttamismielessä, hermostuin totaalisesti. Kirosin ja haukuin hänet ja kerroin, kuinka kamala ihminen hän on. Kävi ilmi, että se oli oikeastaan eräs toinen mies, joka perui treffit kanssani ensimmäistä kertaa."

"Olin paranemassa juuri keuhkokuumeesta, kun tapasin yhden kuuman kundin baarireissulla. Aloimme muhinoimaan, kunnes yskäisin vahingossa jättimäisen limaklöntin hänen suuhunsa. Hän lopetti ja kysyi mitä juuri tapahtui. Halusin kuolla siihen paikkaan."

"Hammaslääkärini on todella söpö. Viimeisimmän aikani lopussa ajattelin että hän meinaa halata minua, joten halasin häntä. Kävi ilmi, että hän yritti vain ottaa suojaavaa lappua pois kaulaltani."

Lähde: Cosmopolitan

Lue myös: Miksi miehet haluavat anaaliseksiä? 7 perustelua miehen suusta

Lue myös: Miltä orgasmin saaminen tuntuu? Naiset kuvailevat rehellisesti - K18

Lue myös: Mies paljasti traagisen erotarinansa: "Entinen tyttöystäväni nimesi lapsensa mukaani"

Kilpailut

Uusimmat