Kuva: Fotolia

Tutustu anaaliseksiin turvallisesti - lue K18-vinkit

29.03.2017 21:15 - Senja Rapila

Vaikka anaaliseksi ei ole kaikkia varten, voi se tuottaa joillekin uskomatonta nautintoa.

Kiinnostaako anaaliseksi, mutta et tiedä mistä aloittaisit? Pelkäätkö, että se sattuu, etkä siksi halua kokeilla sitä? Elite Daily on listannut erilaisia vinkkejä siihen, kuinka aloittelija voi tutustua turvallisesti anaaliseksin hurmaan kumppaninsa kanssa.

Voit lukea kohdat alapuolelta.

Huolehdi hygieniasta

Yksi monien suurimmista peloista anaaliseksin parissa on hygienian puute. Tämän vuoksi ensimmäisenä onkin hyvä huolehtia koko kropan pesusta ehkä huolellisemmin kuin normaalisti.

Suihkuttele peräaukkosi puhtaaksi vedellä ja voit huolehtia ulkopuolen siistimisestä kosteuspyyhkeellä. Jatkuva peräsuolen huuhtelu ei ole kuitenkaan suositeltavaa Elite Dailyn mukaan, sillä se voi ärsyttää peräsuolta ja tehdä haavaumia.

Muistas myös, että anaaliseksin jälkeen on hyvä käydä huuhtelemassa penis, jos aikoo harrastaa normaalia yhdyntää. 

Sen jälkeen on vain hyväksyttävä se fakta, että peppuleikit eivät ole niin likaisia kuin mitä kuvittelet ja nautinto voi alkaa. 

Käytä liukastetta ja kommunikoi

Rehellisyys on anaaliseksissä kaiken avain. Sen sijaan että ette puhuisi kumppanisi kanssa siitä mitä tulee seuraavaksi tapahtumaan, tutustukaa asiaan rauhassa ja kertokaa, mikä tuntuu hyvältä ja mikä ei. 

Käyttäkää rohkeasti ja runsaasti liukastetta, jotta alku tuntuu mahdollisimman mukavalta. Voitte kokeilla laittaa liukasteella liukastetut sormet peräaukolle ja kutitella sitä aluetta. Näin voitte herätellä molempien kiinnostusta.

Sormet ensin, lelut myöhemmin

Jotkut ajattelevat, että peppuleikeissä täytyisi suoraan rynnätä kaikista suurimpien lelujen pariin. Tämä ei kuitenkaan ole totta, vaan ensi alkuun kannattaa tutustua anaaliseksiin pelkästään sormien avulla. Voitte myös ostaa pieniä, silikonisia anaalitappeja, jotka valmistaa sinut tulevaan kokemukseen.

Tässä vaiheessa on myös hyvä muistaa se, että sormien kynnet tulisi olla leikatut. Muuten pitkät kynnet voivat aiheuttaa ärsytystä tai tulehduksia.

Hitaasti, mutta varmasti

Anaaliseksi yhdistetään monesti kipuun, vaikka sen ei oikeasti pitäisikään olla kivuliasta. Oikeanlaiset peppuleikit eivät kuitenkaan satu, kunhan niihin suhtaudutaan oikealla tavalla. Kyseessä ei ole perinteinen yhdyntä, joten valmistautukaa ja edetkää hitaasti.

Hitaasti etenemisen yhteydessä molemmat myös näyttävät kumppanilleen, että kunnioittavat tätä. Mitä hitaammin etenette, sitä varmemmin vältätte kaikki mahdolliset kipukokemukset. Siinä vaiheessa, kun näet kumppanisi rentoutuneena, voitte ottaa jälleen askeleen eteenpäin.

Nauti

Jos suhtaudut peppuleikkeihin jo ennalta niin, että uskot sen olevan kärsimystä, se tulee todennäköisesti sitä olemaankin. Anaaliseksin suhteen täytyy olla avoinmielinen ja rento. Mikäli jännität, sitä enemmän se tulee sattumaan.

Anaaliseksin harrastaminen kumppanin kanssa ohjaa teidät uudelle tasolle suhteessanne. Se ei kuitenkaan ole kaikkien juttu, eikä ketään tule pakottaa sellaiseen. Jos kuitenkin haluat kokeilla sitä kumppanisi kanssa, ehdota pienin askelin etenemistä hiljalleen. 

Lähde: Elite Daily

Lue myös: Haluaako mies antaa sinulle orgasmeja? Tutkimus: Kielii itsekkyydestä

Lue myös: Miksi miehet haluavat anaaliseksiä? 7 perustelua miehen suusta

Kilpailut

Uusimmat