Oletteko valmiita muuttamaan yhteen kultasi kanssa? 9 tärkeää asiaa, jotka tulee ottaa huomioon

23.03.2015 16:15 - Noora Suomalainen

Yhteen muuttaminen kumppanin kanssa voi kuulostaa ihanalta ajatukselta, mutta kannattaa ottaa muutama seikka huomioon, ennen kuin ryhtyy tositoimiin.

Jotkut pariskunnat muuttavat yhteen liian nopeasti ja liian hatarista syistä. Alkuhuuman aikaan parit eivät malta pysyä erossa toisistaan, mutta silloin ei kuitenkaan kannata muuttaa vielä yhteen.

Kun huuma on ohi, kannattaa miettiä, onko valmis asumaan toisen kanssa. Lue alla olevat kohdat ja mieti, kuinka moni niistä sopii teihin. Lopputuloksesta voit päätellä, oletteko jo kultasi kanssa valmiita asumaan saman katon alla.

1. Teistä tuntuu, että asuisitte jo yhdessä.

Kun pariskunnat viettävät suurimman osan ajasta yhdessä, se voi tuntua jo siltä, että asuu yhdessä. Kahden asunnon pitäminen ei ole järkevää, jos vain toinen kodeista on käytössä.

2. Olette suhteestanne samaa mieltä.

On tärkeää, että parisuhteen molemmat osapuolet ovat samaa mieltä suhteen laadusta ja odotuksista.

3. Olette riidelleet ja sopineet.

Ennen kuin eteen on tullut tappelu, ei voi tietää, kuinka luja parisuhde oikeasti on. Jos suhde kestää kinastelut ja riidat, se on tarpeeksi vahva myös yhdessä asumiseen.

4. Olette puhuneet rahasta.

Raha-asioista pitää pystyä puhumaan, jos haluaa asua yhdessä toisen kanssa.

5. Pystytte keskustelemaan tulevaisuudesta.

Kommunikoiminen on todella tärkeä osa parisuhdetta. Ennen kuin muuttaa yhteen, kannattaa keskustella unelmista ja tulevaisuuden odotuksista.

6. Olette olleet matkalla yhdessä.

Hyvä keino testata suhteen tasoa ja yhdessä olemista on lomalle lähteminen yhdessä. Kahdenkeskinen loma kertoo paljon siitä, että miten pariskunta tulee toimeen yhdessä asuessaan.

7. Rutiininne sopivat yhteen.

Jos pariskunnan rutiinit ovat täysin vastakohtaisia, samassa asunnossa asuminen voi olla hankalaa.

8. Voitte olla 100-prosenttisen rehellisiä toisillenne.

Rehellisyys on kaiken perusta. Erilaiset tuntemukset täytyy pystyä jakamaan kumppanin kanssa, jotta yhdessä asuminen toimii.

9. Suhteenne "kuherruskuukausi" on ohi.

Suhteenne alkuhuuma on ihanaa aikaa, mutta kannattaa odottaa, että se on ohitse ennen kuin muuttaa yhteen toisen kanssa.

Lue myös: Oletteko muuttamassa saman katon alle? Vinkit auvoiseen yhteiseloon

Lähde: Elite Daily

Kilpailut

Uusimmat