Älä jää roikkumaan: 5 merkkiä, jotka paljastavat että sinua käytetään hyväksi

10.07.2014 21:15 - Senni Loikala

Tietyt merkit paljastavat, ettei tapailemasi mies tai nainen tahtoo vain hyötyä sinusta ilman sitoutumista.

Monet ovat huomanneet seikkailevansa sotkuisessa tunneviidakossa, ennen kuin suhde on kunnolla alkanutkaan. Mitkä merkit voivat paljastaa, että deittisi käyttää sinua vain hyväkseen?

Tapaatte erikoisiin aikoihin vuorokaudesta

Mikäli tapailemasi henkilö tahtoo tavata vain todella myöhään illalla tai tuntia ennen työpäiväänsä aamuvarhaisella, voi tilanteessa jatkuessaan olla jotakin hämärää. Tällöin voi olla hyvä pohtia, onko treffikumppanilla puhtaat jauhot pussissaan.

Olet ilmaa deittisi ystäville

Jos päädyt samaan seuraan tapailemasi ihmisen ystävien kanssa ja he eivät ota sinuun kunnon kontaktia, saattaa deittisi olla kertonut heille ajatuksistaan. Hänellä ei kenties ole aikomustakaan sitoutua. 

Tapaatte vain kotona tai hotellissa

Jos tapailemasi mies tai nainen hangoittelee julkisilla paikoilla tapaamista vastaan, on aihetta olla varpaisillaan. Toisaalta vaikka hän veisi sinut muutaman kerran ulos, mutta tahtoo treffien aina päätyvän jomman kumman luokse seksiä harrastamaan, voi sekin kieliä hänen tarkoitusperistään.

Hekumasta seuraa etäisyys

Jos seuralaisellesi tulee kiire heti seksin päätyttyä, ei ole vaikea arvata, mitä hän on todennäköisesti tullut hakemaan. Hän tuskin tahtoisi jäädä edes viereesi nukkumaan ja saattaakin tarjoutua jopa maksamaan taksin. Mikäli sinulle ei riitä pelkkä seksisuhde, voi olla hyvä jättää hänet lopullisesti taakseen. 

Yhteydenpitonne on tykitystä tai hiljaiseloa

Jos kituuttelet deittisi yhteydenottoa odottaen kerrasta toiseen ja helpotut saadessasi viimeinkin toivonrippeitä, saatetaan tunteillasi vain pelata. Kun toinen laskelmoi viimeisen hetken, jolloin voi pitää sinut hyppysissään menettämättä, ja ottaa vain silloin yhteyttä, kaikki tuskin on kohdillaan.

Uutisoimme aiemmin, miten miehet voivat järjestää naisille unelmien treffit. Pääset lukemaan aiheesta täältä.

Lähde: Lovepanky

Kilpailut

Uusimmat