Älä murehdi turhista - neljä asiaa, joista ei parisuhteessa kannata huolestua

05.01.2015 09:45 - Reija Saarinen

On olemassa joitain sellaisia asioita, joiden murehtimiseen ei kannata kuluttaa turhaa aikaa.

Parisuhde on asia, johon liittyy suunnattoman paljon tunteita. Juuri sen vuoksi kannattaa pitää mielessä, että kaikkeen ei kannata omia voimavarojaan tuhlata. Alla muutama hyvä esimerkki seikoista, joista ei parisuhteessa olevan kannata huolestua.

1. Hän ei kerro vuosipäivästänne Facebookissa

Eikö kultasi kirjoita suloista ja rakkautta tihkuvaa päivitystä Facebookiin vuosipäivänänne? Ei hätää, tästä ei todellakaan kannata huolestua, jos hän kuitenkin kertoo sinulle tunteensa kasvotusten. Totuushan on nimittäin se, että sinä ja hän tiedätte tunteenne ja se riittää.

2. Joskus menette nukkumaan vihaisina

On selvää, että vihaisena nukkumaan meneminen ei ehkä ole hyvä idea. On kuitenkin hyvä muistaa myös se, että joskus se on vaihtoehdoista se parempi. On nimittäin parempi tuulettaa mieltä ja pohtia ratkaisua rauhassa yön yli, kuin kinastella aamuyöhön.

3. Olette joskus itsekkäitä

Pitkässä suhteessa on hyvä olla välillä myös hieman itsekäs. Oma aika ja omat mielenkiinnonkohteet tulee pitää hengissä, jotta ette päädy elämään vain toisen elämää. Tärkeää on kuitenkin muistaa se, ettei ajaudu liikaa omaan elämäänsä, vaan pitää myös suhteesta huolta.

4. Ette aina pidä samoista jutuista

Varsinkin suhteen alkuaikoina monet yrittävät pitää juuri niistä seikoista, joista oma kulta pitää. Tämä ei kuitenkaan kannata. Ei ole mitään syytä sille miksi teidän pitäisi pitää aina samoista leffoista tai bändeistä. On selvää, että ketään kun ei jätetä sen takia, että omaa omat mielipiteet. Sen sijaan turha esittäminen saattaa jossain vaiheessa kostautua.

Lue myös: Mitä rakkaus oikeasti on? Koskettavat vastaukset koottiin yhteen

Lähde: Cosmopolitan

Kilpailut

Uusimmat