"Älä tuijota, tarjoa drinkit myös naisen ystäville" - mies, näillä vinkeillä flirttailu onnistuu

21.05.2015 17:45 - Eeva Rajala

Mies voi niin monin eri tavoin pilata mahdollisuutensa naisen silmissä, jos flirttailua ei tehdä oikeaoppisesti.

Thrillist-sivusto kysyi naisilta, millainen flirtti iskee heihin parhaiten. Naiset kertoivat, mihin asioihin miehen kannattaa keskittyä, kun naista haluaa lähestyä.

Älä tuijota

Pieni vilkaisu ja nopea hymy toimivat paremmin. Tuijottaminen on vain karmivaa ja epämukavaa. Kannattaa kuitenkin muistaa jonkinlainen katsekontakti, sillä silmillä voi viestiä paljonkin asioita.

Tarjoa drinkki oikealla tavalla

Naiselle ei kannata tarjota kevytolutta varsinkaan, jos nainen ei pidä oluesta. Kysy baarimikolta, mitä baaritiskin toisessa päässä istuva nainen juo ja tarjoa naiselle samanlainen. Jos naisen juomamieltymyksistä ei saa selvää, kannattaa aina tukeutua lasilliseen kuohuvaa.

Tarjoa drinkit myös naisen ystäville

Naisen ystävillekin pitää olla kohtelias. Jos he ovat aivan vieressä, kannattaa heidätkin huomioida juomia tilatessa.

Naiselle voi tarjota myös kappaleen

Drinkin sijasta naiselle voi myös tarjota jukeboksista tai dj:ltä kappaleen. Tämä voi sytyttää naisessa ajatuksen miehen pehmeämmästä ja taiteellisemmasta puolesta.

Älä odota saavasi vastalahjaa

Miehen kannattaa jäädä odottamaan naisen vastausta. Miehet yleensä kuvittelevat, että tarjoamalla drinkin he saavat oikeuden odottaa vastalahjaa naiselta. Drinkin tarjoamiseen kannattaa aina asennoitua, että se on vain epäitsekäs ele. Mies saattaa saada vain kiitoksen, mutta siihen on tyytyminen.

Vältä pinnallisia kohteliaisuuksia

Useimmat naiset eivät pidä pelkästään pinnallisista kohteliaisuuksia. Ne tekevät naisen olon epämukavaksi, eivätkä kohteliaisuudet tunnu edes aidoilta.

Ole normaali

Kannattaa tervehtiä, esitellä itsensä ja käydä normaalia keskustelua naisen kanssa. Normaalius vie hyvinkin pitkälle.

Ymmärrä, ettei asia ole niin vakava

Oikea ajattelutapa vie myös flirttailun oikealle tasolle. Nainen, jota mies haluaa lähestyä, on myös ihminen. Jos nainen ei halua jutella miehelle, se on vain elämää. Elämä jatkuu tämänkin jälkeen. Nainen ei ole täysi narttu tai huono ihminen vain sen takia, ettei halua jutella miehelle, josta ei ole kiinnostunut.

Älä loukkaa naista, edes vitsinä

Kun naiselle kertoo, että hänen isot rintansa saavat naisen pepun näyttämään pienemmältä, tilanne ei ole hyvä.

Ole kohtelias myös baarimikolle

Nainen ei pidä siitä, että mies lähestyy naista sujuvasti ja flirttailen, mutta seuraavassa sekunnissa huutaa tai karjuu baarimikolle, sillä ei muuten saa baarimikon huomiota. Kärsivällisyys ja ystävällisyys ovat viettelevämpiä.

Älä yritä olla hauska

Kannattaa välttää vitsejä tai hauskoja letkautuksia muun muassa ravintolasta ja sen palveluista, politiikasta, uskonnosta sekä naisen vartalosta ja naisen ystävistä.

Ymmärrä sanan 'Ei' tarkoitus

Ei tarkoittaa ei. Nainen ei voi eikä hänen tarvitsekaan selittää asiaa sen enempää.

Lue myös: Mitä, jos miehet flirttailisivat kuin naiset? Katso hauska video

Lähde: Thrillist

Kilpailut

Uusimmat