Kuva: Fotolia

Älä ujostele! Miesten mielestä nainen on kiinnostavampi silloin, kun hän tekee aloitteen

28.12.2016 19:15 - Senja Rapila

Tuoreen kyselyn perusteella miehet kiinnostuvat myös sellaisista naisista, joista he eivät normaalisti kiinnostuisi, jos nainen tekee rohkeasti aloitteen.

Uutisoimme aiemmin tänä vuonna siitä, että naiset onnistuvat paremmin deittirintamalla silloin, kun he tekevät itse aloitteen. Vaikka aloitteen tekeminen saattaa olla monissa tapauksissa hyvinkin pelottavaa, on se kannattavaa tuoreen kyselyn mukaan.

Deittipalvelu OkCupidin teettämään kyselyyn osallistui 891 miestä, jotka vastasivat rehellisesti heille esitettyihin kysymyksiin. Näistä kyselyyn osallistuneista miehistä 87 prosenttia vastasivat kyselyn ohella muun muassa, että he voisivat antaa mahdollisuuden ei itseään kiinnostavalle naiselle, mikäli tämä tekisi aloitteen.

Tämä tarkoittaa siis sitä, että vaikka mies ei olisi alun perin kiinnostunut naisesta millään tasolla, muuttuu nainen välittömästi kiinnostavammaksi, kun tämä tekee aloitteen ja pyytää miestä treffeille.

Kyselyssä selvisi myös, että 74 prosenttia osallistuneista miehistä olivat olleet elämänsä aikana tilanteessa, jossa he pitivät naisesta, mutta olisivat halunneet tämän tekevän aloitteen.

Tämän kyselyn perusteella jokaisen naisen kannattaisikin ottaa rohkeasti itseään niskasta kiinni ja tehdä aloite, mikäli sellainen tilanne tulee eteen. Ei tilanteessa ole mitään hävittävää, joten miksi ei?

Lähde: Elite Daily

Lue myös: 8 naista kertovat rehellisesti, kuinka menettivät neitsyytensä: "Emme käyttäneet kondomia"

Lue myös: Eksän nimen lipsauttaminen kesken seksin onkin luonnollista - 'ei syytä loukkaantua'

Lue myös: Miksi miehet kosivat, jos eivät rakkaudesta? "Hän tienaa enemmän kuin minä"

Lue myös: 10 asiaa, joihin sorrumme ensitreffeillä - pystytkö samaistumaan?

Kilpailut

Uusimmat