Kuva: Senja Rapila

Anthony, 21: "Minusta tulee vähän tyhmä kun ihastun"

15.05.2016 10:10 - Senja Rapila

Rakkaudesta-sarjassa erilaiset ihmiset puhuvat avoimesti ja rohkeasti sellaisistakin asioista, joita ei ole välttämättä tapana sanoa ääneen. Nyt äänessä on Anthony.

"Rakkaus ei ole valinta. Sitä ei voi vain päättää, että nyt rakastun tähän henkilöön. Ei se toimi sillä tavalla, se on mahdotonta. Rakkaus tulee jostain ja se voi olla millaista tahansa; se voi olla rakkautta johonkin asiaan tai ihmiseen. Ihmisiinkin voi olla erilaista rakkautta. Minulle rakkaus on sellainen konkreettinen asia, mitä ei mitenkään pysty selittämään. Se on vain sellainen tunnekuohu."

"Yhteen kirjoittamaani biisiin meni todella vahvoja fiiliksiä. Sen kirjoittaminen oli lähes terapeuttista ja tuntui jatkuvasti siltä, että palasia sydämestäni ja sielustani menee siihen pikkuhiljaa. Sitten kun se kappale oli kokonainen, tuntui että olen jättänyt siihen kappaleeseen jotain ja siinä se nyt on, se rakkaus. Ei sitä välttämättä enää minulla ole, mutta siinä kappaleessa se on ja sen pystyy tuntemaan siinä, kun sitä myöhemmin kuuntelee."

" Minusta tulee vähän tyhmä kun ihastun. Änkytän tosi paljon silloin, mutta ihastuminen on paras ja vahvin fiilis ikinä. Veikkaan, että niitä fiiliksiä enemmän ei pysty kokemaan elämässä, että oikeasti tuntee elämässä jotain niin vahvasti, ettei pysty edes käyttäytymään. Yleensä diggaan siitä, että olen tosi skarppina ja keksin mitä sanoa. Silloin jos juttelee jonkun mimmin kanssa keneen ei ole ihastunut, läppä lentää niin hyvin ettei mitään järkeä. Sitten taas jos on ihastunut, tuntuu yhtäkkiä siltä, että miettii tosi paljon mitä sanoo."

"Niin kauan kun on fiiliksiä, ei ole syytä erota. Haluaisin sanoa, että pettämisen jälkeen se suhde olisi siinä, mutta veikkaan, ettei se ihan niinkään mene. Ei se ole niin yksinkertaista. Ja jos sen jälkeen pystyisi antamaan anteeksi, veikkaan ettei sen suhteen laatu olisi enää samanlainen. Se olisi sen jälkeen jatkuvaa pelastamista, kunnes ehkä joku päivä se lähtisi pois, mutta tuntuu, että se olisi silti jatkuvasti mielessä."

Lue aikaisemmat Rakkaudesta-artikkelit tästä

Kilpailut

Uusimmat