Asiat, joihin ei kiinnitetä sängyssä huomiota

02.02.2015 13:15 - Reija Saarinen

Varsinkin naiset murehtivat ihan turhaan sitä, miltä he sängyssä näyttävät.  

Moni on epävarma omasta alastomasta vartalostaan. Ja juuri siksi ihmisten kannattaisi muistaa se, oma rakas ei todellakaan kiinnitä huomiota epäolennaisiin seikkoihin silloin kun nautitte toisistanne. Alla muutama hyvä esimerkki asioista, joita ei kannata liikaa pohtia.

1. Äänekkyys on yksi niistä seikoista joita moni mietitiin. Totuus on kuitenkin se, että kovat äänet eivät tee seksistä yhtään sen parempaa. Tärkeintä on, että kaikki tapahtuu luonnostaan. Älä siis huuda, jos se ei ole sinun juttusi, jos se taas on, anna mennä!

2. Moni miettii sängyssä sitä, miltä heidän vartalonsa näyttää. Kannattaisi kuitenkin muistaa se, että seksin tiimellyksessä kukaan ei todellakaan kiinnitä huomiota raskausarpiin tai muutamaan lisäkiloon. Kannattaa siis muistaa, että ei ole itselleen liian ankara. Rakkaasi kun pitää sinusta juuri tuollaisena.

3. Monet murehtivat sitä, miltä he näyttävät seksin aikana. Oudot ilmeet kuitenkin kuuluvat asiaan, eikä niitä kannata sen enempää murehtia.

4. Seksi saa ihmiset hikoilemaan, se on selvä seikka. Kukaan ei kuitenkaan mieti kumppaninsa hikipisaroita seksin aikana.

Lue myös: 5 tilannetta, jolloin kannattaa harrastaa seksiä

Lähde: Glamour

Kilpailut

Uusimmat