Asiat, joista vain paras ystäväsi saa sinulle huomauttaa

21.03.2015 16:15 - Rea Tallgren

Kritiikin, palautteen ja suorien mielipiteiden vastaanottaminen on monesti vaikeaa.

Maailmassa ei usein ole montaakaan ihmistä, jolta olisi helppo kuulla täysin suoria mielipiteitä itsestään. Paras ystävä tällainen ihminen kuitenkin monesti on. Listasimme asioita, joita moni suostuisi kuuntelemaan vain parhaan ystävänsä suusta.

Vastuunottaminen

Paras ystävä uskaltaa usein olla sinulle rehellinen. Jos olet hänen mielestään toiminut väärin, hän myös saa sen sanoa. Ystävä ei hylkää sinua, vaikka olisit toiminut hänen mielestään väärin, mutta hän on rehellinen sinulle, jotta saat mahdollisuuden aitoon palautteeseen ja kehittymiseen.

Ystäväsi ei myötäile aina, jos kritisoit muita, vaan saattaa sanoa sinulle suoraan jos ymmärtää vian olevankin sinussa itsessäsi.

Ulkonäkö

Jos olet lihonut tai jos hiustyylisi ei sovi sinulle, on paras ystäväsi yksi niistä ainoista ihmisistä, jotka sinulle voivat asiasta sanoa - ainakin, jos itse asiaa kysyt. Ystäväsi ei halua sinulle pahaa, hän vain haluaa olla sinulle rehellinen.

Kuvat

Jos profiilikuvasi on ruma, ja ystäväsi on aidosti sitä mieltä, hän on ainoa, jonka suusta kestät kuulla totuuden. Hän saattaa myös huomauttaa sinulle, jos sinulla on aina sama ilme kameran edessä - ja luultavasti hän silloin on oikeassa.

Haju

Jos kysyt, haiseeko hengityksesi tai onko dödösi pettänyt, muut vastaavat kohteliaasti tai kierrellen. Paras ystäväsi kuitenkin vastaa sinulle rehellisesti, sillä hän mieluummin pudottaa sinut itse kuin antaa sinun nolata itsesi muualla.

Lasten/koirankasvattaminen

Harvalla on oikeus arvostella sitä, miten lastasi tai lemmikkiäsi kasvatat tai koulutat. Paras ystäväsi voi kuitenkin antaa sinulle suorempaa palautetta kuin mitä monelta toiselta sietäisit.

Rakkauselämä

Moni kaveri haluaa tulla toimeen kumppanisi kanssa, vaikka kyseessä olisi täysin sietämätön tapaus. Paras ystäväsi kuitenkin sanoo sinulle, mitä mieltä hän tyypistä oikeasti on. Monesti et näe asiaa ollessasi rakastunut, mutta monesti eron tullen ymmärrät, että ystäväsi oli täysin oikeassa.

Lue myös: 6 erilaista ystävää, jotka jokainen nainen tarvitsee lähelleen

Kilpailut

Uusimmat