Asiat, joista vanhempiaan voi kiittää - vaikka heti

17.03.2015 10:15 - Rea Tallgren

Perhe on toisinaan ärsyttävä, mutta vanhemmilleen saa myös olla kiitollinen todella monesta asiasta.

Oletko ikinä miettinyt, kuinka paljon vanhemmat ovat eteesi tehneet aivan pieninä ja arkisina hetkinäkin? Tuore listaus auttaa muistamaan, että aiheita olla kiitollinen todella on enemmän kuin saattaa ajatellakaan.

1. Vanhempasi tulivat katsomaan kaikkia esityksiäsi, kun olit lapsi. Soitit sitten viulua (huonosti) tai esiinnyit lähinnä myötähäpeää aiheuttavassa kevätjuhlanäytelmässä, vanhempasi olivat paikalla ja taputtivat sinulle kovempaa kuin kukaan muu.

2. Vanhempasi kuskasivat sinua harrastuksiin ja ostivat sinulle välineitä, jotta pystyit jatkamaan harrastuksiasi. He veivät sinua paikkoihin silloinkin, kun olivat kiireisiä ja väsyneitä - ja silloinkin, kun sinä olit kiukutellut, ettet millään jaksa jumpata.

3. Vanhempasi auttoivat sinua tekemään läksyjä ja kouluprojekteja, vaikka (usko pois) he olisivat luultavasti mieluummin tehneet jotain aivan muuta.

4. Vanhempasi siivosivat jälkesi ja pesivät pyykkisi - luultavasti melko pitkälle teini-ikään asti tai sen ohikin.

5. Vanhempasi hakivat sinua öisin kotibileistä, koska eivät halunneet sinun kulkevan julkisilla, jotta voisit olla turvassa. He laittoivat kellon soimaan yöllä vain tehdäkseen sen, mikä on sinulle turvallisinta, vaikka varmasti kaikista mieluiten olisivat pysyneet lämpimän peiton alla.

6. Vanhempasi kuuntelivat kiukutteluasi ja murheitasi silloin, kun sinulla oli paha olla. Kotona sait olla sitä mitä olit - vaikka se olisi tarkoittanut, että välillä olit täysin sietämätön tapaus.

Lue myös: Harkitsetko muuttavasi takaisin vanhempiesi luokse? Mieti vielä uudestaan

Lähde: Metro

Kilpailut

Uusimmat