Auton naarmuttaminen, oma syrjähyppy - miten naiset kostavat pettäneelle miehelle?

11.11.2014 17:02 - Susanna Karttunen

Pettämisestään kuullessaan naiset suuntaavat vihansa useimmiten miestään kohtaan, toisin kuin miehet, jotka kohtaavat mielummin kultansa salarakkaan.

Miesten ja naisten käyttäytyvät hyvin erilailla kumppanin syrjähypystä kuullessaan. 80 prosenttia naisista haluaa suunnata vihan kumppaniaan kohtaan kun taas miehistä 90 prosenttia haluaa kostaa kultansa salarakkaalle.

Viisainta kumppaninsa pettämispuuhista kuullessaan olisi keskustella asiasta rakentavasti ja sivistyneesti. Aina näin ei kuitenkaan käy, sillä viha ei saa ihmistä ajattelemaan kovin järkevästi.

Female First -sivusto kokosi muutaman naisille yleisen tavan kostaa pettäneelle kumppanille.

Tärkeän esineen tuhoaminen

Jotkut naiset saattavat heittää television ulos ikkunasta, toiset taas hajottaa miehen pelikonsolin. Osan mieleen perinteinen auton naarmuttaminen on eniten mielihyvää tuova vaihtoehto.

Oma syrjähyppy

Jotkut näkevät parhaimmaksi tavaksi antaa kumppanille takaisin samalla mitalla.

Spektaakkelin järjestäminen

Esimerkiksi leffoista tuttu tyyli eli entisen kullan vaatteiden heittäminen suurieleisesti ikkunasta kadulle on todettu toimivaksi myös tosielämässä.

Rakastajattaren kohtaaminen

Osa haluaa löytää sen toisen naisen tai miehen, joka on napannut oman kullan. Kaikki eivät halua paljastaa heti keskustelun alussa tietävänsä suhteesta, vaan nauttivat siitä, miten henkilö ajaa itsensä nurkkaan valehtelemalla esittämiisi kysymyksiin. Kun lopulta paljastaa tietävänsä suhteesta, nolottaa salarakasta vielä enemmän.

Riitely

Nyt jos koskaan on useimpien mielestä lupa huutaa kumppanille päin naamaa. Monet ammentavat samaan kovaääniseen monologiin kaikki muutkin suhteen aikana mieltä harmittaneet seikat.

Lähteminen

Moni päättää jättää kumppaninsa joko ensitöikseen pettämisestä kuultuaan tai kaikkien kostotapojen läpikäymisen jälkeen.

Epäiletkö rakkaasi pettävän sinua? Aiemmasta artikkelistamme löydät kymmenen paljastavaa merkkiä.

Lähde: Female First

Kilpailut

Uusimmat