Deittailun ei tarvitse häiritä painonpudotusta - vinkit vähäkalorisille treffeille

29.09.2014 22:15 - Susanna Karttunen

Älä anna dieettisi häiritä treffejäsi. Pienellä suunnittelulla pystyt käymään treffeillä ilman liikakaloreiden syömistä.

Sosiaaliset tilanteet eivät ole aina helppoja laihduttajille. Painoaan tarkkailevalle ravintolareissut ja baarissa käyminen voivat välillä olla yhtä painajaista.

Treffeillä käyminen on yksi suurimmista haasteista dieetillä olevalle, sillä mielitietylleen ei halua antaa liian nirsoa kuvaa itsestään, mutta ei myöskään poiketa ruokavaliostaan. Shape Magazine -lehti kokosi vinkit vähäkalorisille treffeille.

Baarin sijasta kahvilaan

Jo parissa drinkissä voi olla paljon turhia kaloreita. Jos baarin sijaan menette treffeille kivaan kahvilaan, terveellisellä linjalla pysyminen on helpompaa.

Kahvilassa kannattaa tilata kuppi kahvia tai teetä. Muista kuitenkin tilata sumppisi ilman siirappeja ja kermavaahtoja.

Ulkona syöminen

Ravintolaruoka ei useimmiten ole terveellisimmästä päästä. Jos suunnitelmissanne on mennä illalliselle ravintolaan, syö kevyemmin päivällä.

Kun olet syönyt päivällä kevyesti, voit illalla syödä kunnon aterian hyvällä omatunnolla. Deittisi ei välttämättä saa sinusta kovin hyvää kuvaa, jos tilaat vain lautasellisen salaatinlehtiä.

Kotona syöminen

Kun pyydät deittisi syömään kotiisi, pystyt itse kontrolloimaan sitä ateriasi koostumusta. Jos treffiseurasi ei ole innostunut salaateista, laita tarjolle myös jokin lisuke, josta luulet hänen pitävän.

Aktiviteetit

Treffeillä voi mennä muuallekin kuin syömään. Ehdota esimerkiksi kävelylenkkiä, pyöräilyä keskustaan tai minigolfailua.

Upea idea on myös viedä mielitiettysi katsomaan lempimaisemaasi. Tämä voi olla kaunis ranta, näköalatasanteelta näkyvä kaupunki tai pellon ylle avautuva tähtitaivas.

Ideoita treffien suunnitteluun voit lukea aikaisemmasta artikkelistamme.

Lähde: Shape

Kilpailut

Uusimmat