Deittiasiantuntija neuvoo: Jos haaveilet rikkaasta miehestä, iske hänet tyylikkäästi

13.03.2015 11:45 - Eeva Rajala

Rikkaat miehet ovat usein melko haluttuja. Rikkaiden ja kuuluisien ihmisten naittajana toimiva asiantuntija neuvoo, miten rikas mies jää koukkuun.

32-vuotias Lady Lara Asprey johtaa brittiläistä The Sloane Arranger -deittitoimistoa, joka on tarkoitettu rikkaille ja kuuluisille henkilöille. Toimiston listoilta löytyy vino pino muun muassa miljonäärejä ja julkisuudenhenkilöitä. Viime vuosien aikana hän on löytänyt rakkauden kohteita muun muassa Hollywood-julkkiksille sekä brittinäyttelijöille.

Asprey kertoo Daily Mail -lehdessä, mitä kannattaa pitää mielessä, jos haluaa iskeä itsellensä rikkaan miehen.

Älä esitä vaikeasti tavoiteltavaa

Naiset yleensä kuvittelevat, että miehet tulevat heidän luoksensa juttelemaan, kuten normaalisti tapahtuukin - lomamatkoilla. Maailma on kuitenkin muuttunut, ja niin kuin Britanniassa, myös Suomessa miehet saattavat kaivata naisen puolelta tulevaa rohkaisua lähestymiseen.

Älä pyydä miestä ulos

Miehiä kannattaa Aspreyn mukaan rohkaista ja kannustaa, mutta miestä ei pidä pyytää ulos. Kannattaa hymyillä ja käyttää kehon kieltä. Kannattaa leikkiä hiuksillaan ja ristiä naisellisesti jalkansa.

Opi olemaan hauska

Yläluokkaiset ihmiset ovat kohteliaita, hyvätapaisia ja usein myös hyvin koulutettuja. Heillä saattaa tosin olla huono itsetunto, joten heillä on tapana pilailla ja kiusoitella. Aspreyn mukaan onkin tärkeää, että nainen taitaa pilailun ja kiusoittelun taidon ja osaa myös keskustella vitsailun lomassa helposti.

Älä ole seksikäs, ole elegantti

Kun on menossa rikkaan miehen kanssa treffeille, kannattaa keskittyä näyttämään elegantilta, ei seksikkäältä. Tavoitteena ei siis ole käyttää mahdollisimman avointa kaula-aukkoa ja näyttää mahdollisimman paljon pitkiä sääriä. Vähemmän on enemmän. Kannattaa pukeutua hieman paremmin kuin normaalisti. Aspreyn mukaan lisäksi on tärkeää omistaa hyvä käsilaukku, hyvä kaulaliina ja käyttää väriä pukeutumisessa.

Ole perillä asioista

Rikkaat miehet pitävät siitä, että nainen on lukenut paljon ja omaa aivot, jotka toimivat. Ei kuitenkaan kannata tentata miestä Anton Tšehovin tuotannosta ensimmäisten treffien aikana, mutta kannattaa olla kartalla maailman nykytilanteesta ja uutisista. Aspreyn mukaan on hyvä myös omata jokin mielipide ajankohtaisiin asioihin.

Älä maksa kolmilla ensimmäisellä treffillä

Aspreyn mukaan kolmilla ensimmäisillä treffillä miehen pitäisi hyvien tapojen mukaan maksaa. Miehelle voi tarjota drinkin baarissa, mutta miehen pitää maksaa illallinen.

Ole tahdikas

Jos treffikumppanisi on julkisuudessa pyörinyt rahamies, on äärimmäisen tärkeää olla tahdikas. Ei myöskään kannata esittää, etteikö mies olisi tuttu jostakin. Selvästi tutulta kasvolta ei kannata alkaa kysellä, kuka hän on, eikä häntä kannata tykittää sadoilla kysymyksillä. Hänenkin kanssaan voi puhua täysin normaalisti.

Lue myös: Lääkäri kehottaa: Pidä taukoa e-pillereistä - saat selville, oletko yhdessä oikean miehen kanssa

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat