Eikö deitti-ilmoitukseesi vastata? 7 tapaa korjata tilanne

05.08.2014 15:02 - Susanna Karttunen

Nettideittailussa on kova kilpailu, sillä ehdokkaita on niin paljon. Jotta erottuisit joukosta, kannattaa sinun välttää yleisimpiä virheitä ja keskittyä kertomaan oikeanlaisista asioista.

Monet ihmettelevät, mikseivät heidän nettideittiprofiilinsa kiinnosta kumppaniehdokkaita. Kumppaninhakusivustoilla on usein suuria määriä profiileja, jolloin oma profiili voi helposti hukkua joukkoon. Seuraavien vinkkien avulla opit erottumaan eduksesi.

1. Kirjoita lyhyesti

Deittiprofiili ei ole elämäkerta, joten älä tee siitä sellaista. Etenkin naisilla on tapana kirjoittaa liikaa profiiliinsa. Pitkät tekstikappaleet ajavat kumppaniehdokkaat helposti pois.

Tee itsestäsi lyhyt yhteenveto. Jos joku on kiinnostunut tietämään lisää, voi hän kysyä sitä itse. Jos vastaat kaikkiin kysymyksiin profiilitekstissäsi itse, ei teille jää paljoa puhuttavaa.

2. Vältä kliseitä

Jos haluat erottua joukosta, kannattaa välttää kliseitä. Varmasti moni muukin pitää miehestä, joka saa hänet nauramaan tai kävelyistä rannalla. Yritä olla luovempi. Kerro unelmistasi, kuten mihin maahan haluaisit matkustaa ja miksi. Yritä tuoda persoonallisuuttasi esille.

3. Päivitä profiilisi säännöllisesti

Deittisivustoille liittyy paljon uusia ihmisiä joka viikko. Siksi on tärkeää pitää oma profiili raikkaana ja uudistaa sitä. Esimerkiksi uuden kuvan lisääminen parin viikon välein on hyvä tapa pitää pariehdokkaat kiinnostuneina.

4. Hymyile

Profiilikuvasi kertoo paljon sinusta, joten se kannattaa valita huolella. Vältä juroja ilmeitä ja ryhmäkuvia.

On hyvä idea kertoa kuvallasi kiinnostuksen kohteistasi. Jos pidät matkailusta tai vaikka joogaamisesta, kerro se kuvallasi.

On myös tärkeää katsoa kameraan ja hymyillä. Isojen aurinkolasien takana piilotteleminen ei herätä kiinnostusta.

5. Muunna negatiivisuudet positiivisuuksiksi

Keskity profiilissasi kertomaan asioista, jotka ovat hyvin elämässäsi. Kerro asioista, jotka ovat sinulle tärkeitä.

Jos sinulla on lapsia, voit asian suoraan kertomisen sijasta sanoa, että olet perheihminen ja etsit henkilöä, jolla on samanlaiset arvot.

6. Kerro harrastuksistasi

Kun kerrot harrastuksistasi, on sinun helpompi löytää sinulle sopiva henkilö. Se auttaa myös keksimään keskustelunaiheita. Kerro harrastuksistasi, joissa olet tekemisissä muiden ihmisten kanssa.

7. Korjaa kirjoitusvirheet

Kielioppi- ja kirjoitusvirheet deittiprofiilissa häiritsevät ihmisiä yllättävän paljon. Kannattaa siis lukea teksti läpi ennen kuin sen julkaisee profiilissaan. Yksi hyvä tapa on kirjoittaa teksti Word-dokumenttiin, jolloin oikolukuohjelma näyttää kirjoitusvirheet. Voit lopuksi kopioida valmiin tekstin profiiliisi.


Uutisoimme aiemmin siitä, millaiset deittisivustojen profiilikuvat viehättävät eniten. Lue artikkeli täältä.

Lähde: Mirror

Kilpailut

Uusimmat