Kuva: Mikko Räsänen

Elli, 24: "Rakkaus on voimasana"

06.11.2016 10:10 - Reija Saarinen

Rakkaudesta-sarjassa erilaiset ihmiset puhuvat avoimesti ja rohkeasti sellaisistakin asioista, joita ei ole välttämättä tapana sanoa ääneen. Nyt äänessä on Elli.

"Rakastaa voi monia ihmisiä. Voi rakastaa perhettä ja sisaruksia. Poikaystävää sen sijaan rakastaa hieman eri tavalla. Itse rakastan siskoani, hänen miestään ja vanhempiani. Sekä tietenkin myös kummejani ja läheisiä sukulaisia. Myös siskoni koira on osa perhettämme.

Ihminen voi osoittaa rakkautta vaikka tekemällä aamupalan tai sitten ostamalla kukkia. Myös taiteen ja musiikin avulla voi osoittaa rakkautta. Myös suukon antaminen poskelle tai kauniiden asioiden sanominen tuo ihmiselle hyvän mielen ja osoittaa rakkautta. Kun jotain ihmistä rakastaa, palaa aina takaisin, kun toinen pyytää. Rakkaus kun ei lopu koskaan, sen voima on ikuinen. Rakkaus on voimasana.

Jos jotain ihmistä rakastaa, sille voi olla myös suuttunut. Se ei haittaa. Puhumalla asiat kuitenkin aina selviää. Puhuminen on minulle tärkeä asia. Asioista pitää puhua ja toisia pitää lohduttaa. Olen aina valmis lohduttamaan esimerkiksi isosiskoani, jos hänellä on vaikka työmurheita.

Voisin tehdä mitä vain isosiskon vuoksi. Voin antaa hänelle vaikka Spriteä, sillä hän tykkää siitä niin kovasti. Voin myös antaa suukon poskelle ja sitten halaan. Tietenkin voin myös kiusata, mutta vain leikilläni. Pääasiassa teen asioita, jotka tekevät isosiskolle hyvän mielen.

Kumppanissa olisi tärkeää se, että hän olisi hellä ja luotettava. Pitäisi totta kai olla myös hyvä huumorintaju. Haluaisin poikaystäväkseni sellaisen lihaksikkaan down-miehen, joka ui hyvin ja osaa pelastaa minut, jos olen hukkumassa. Hänen tulisi olla myös taiteellinen. Hän voisi olla vaikka laulaja tai valokuvaaja. Sivuammatiltaan hän voisi olla vaikka gospel-muusikko tai musiikkiteatterin näytelmäkirjailija.

Miehen pitää myös tykätä vaaleansinisestä. Näin kodin voisi sisustaa vaaleanpunaisella ja vaaleansinisellä. Sitten molemmilla olisi kotona hyvä mieli, kun sieltä löytyisi molempien lempiväri.

Uskon, että poikaystäväni tietäisi miten minua hemmotellaan. Olisi tietenkin kivaa, jos hän tekisi kanssani musiikkia ja taidetta, mutta tietenkin hän saa osoittaa rakkauttaan niin kuin itse haluaa. Annan hänelle kyllä tilaa.

Varmasti haluaisin mennä naimisiin, jos löydän sellaisen taiteilijamiehen. Meillä ei olisi mitään boheemeja häitä, vaan sellaiset julkkishäät. Esimerkiksi suosikkilaulajani Antti Ketonen voisi suunnitella meidän häämme. Minua ei haittaisi, sillä tykkään yllätyksistä."

Lue myös: Vilma, 23: "Parhaimmillaan rakkaus rauhoittaa"

Lue myös: Tuukka, 41: "Minut saisi eroamaan toinen rakkaus"

Kaikki Rakkaudesta-artikkelit voit lukea täältä.

Kilpailut

Uusimmat