Entinen kumppani voi pilata uuden suhteen - 3 tilannetta

07.12.2014 19:15 - Senni Loikala

Entisen rakkaan jäljet voivat jyllätä vielä pitkään eron jälkeen, jopa uuden suhteen alettua.  

Suhteen kariuduttua ei entisestä rakkaasta ole helppoa päästä yli. YourTango-sivusto uutisoi entiseen kultaan liittyvistä asioista, jotka saattavat kulkea haamun lailla mukanasi ja sabotoida uudet rakkauden liekit.

"Kukaan ei ole niinkuin hän"

Aika kultaa muistot -sanonta pätee usein myös entisiin suhteisiin. Muistat eksäsi hyvät puolet paremmin kuin hyvin. Se voi saada sinut vertailemaan uusia kumppanikandidaatteja eksääsi. Saatat ajautua tilanteeseen, jossa etsimällä etsit valuvikoja uudesta potentiaalisesta kumppanista ja orastava rakkaustarina kuihtuu ennen kuin on kunnolla alkanutkaan.

Henkinen jumiutuminen

Entisestä rakkaudesta ylitse pääseminen on helpommin sanottu kuin tehty. Jos et ole käsitellyt eroanne, saatat alitajuisesti elätellä toivoa, että hän rakastaa sinua aina ja palaisitte yhteen. Jos olet henkisesti kiinni aiemmassa suhteessasi ja tapailet jotakuta uutta, saatat kaivaa hautaa mahdolliselle uudelle rakkaudelle.

Eksä piinaa ikuisesti

Vaikka olisi ollut pitkään uudessa parisuhteessa, saattaa entinen kumppani varjostaa yhä mieltä. Jos mielesi sopukoissa jylläävät yhteiset muistot, joista et pääse eroon, on tilanne hankala. Eksäsi haamu voi synnyttää tarpeettomia kommentteja, jännitettä ja etäännyttää uudesta kumppanista. Tällöin pidät tietynlaista hajurakoa koko ajan nykyiseen kultaasi, mikä voi kaataa suhteen.

Seuraava artikkeli: Naisiin vetoavat parhaiten itseään puunaavat miehet - vähiten sytyttävä ihmistyyppi yllättää

Lähde: Your Tango

Kilpailut

Uusimmat