Kuva: Fotolia

Entiselle kumppanilleni: "Vaadin liikaa ja sinä annoit liian vähän"

27.11.2016 20:15 - Rea Tallgren

Avoin kirje -sarjassa ihmiset kirjoittavat avoimesti ja rohkeasti asioista, jotka ovat jääneet sanomatta tai kuulematta.

"Tuhkimo, tämä on sinulle.

Muistan sen hetken kun näin sinut ensimmäistä kertaa siinä tietyllä käytävällä. Tai oikeastaan näin hahmosi, sillä olin jälleen kerran hävittänyt silmälasini. Sillä hetkellä tajusin että sinä olet se jota olen etsinyt. Sinä olet se johon tulisin kaikkia aina vertaamaan.

Meni useita kuukausia ennen kuin mitään tapahtui. Uskon että me molemmat pelkäsimme.
Pelkäsimme tuntea mitään.

Kun ensimmäisen kerran suutelin sinua tuntui kuin olisin ollut seitsemännessä taivaassa. Siitä hetkestä alkoi yksi elämäni parhaista ja pahimmista ajanjaksoista.

Kaksi raskasta persoonaa, sitä me olimme. Minä olin vielä aivan lapsi, ja sinäkin vasta
aikuistumassa. Rakastin sinua, enemmän kuin tulen koskaan ketään rakastamaan.

Kaikki ne osoitteet joissa asuimme. Kaikki. Kylmät kananugetit keskellä yötä automatkalla, väsymys elämään ja toisiimme.

En ollut unelmatyttöystävä. Petin sinua. "Kännissä ja läpällä" ei ole mikään syy. Satutin sinua.

Anteeksi. Annoit anteeksi. Sen kesän me vain riitelimme. Vaadin liikaa ja sinä annoit liian vähän.

Jotenkin kaikki kuitenkin järjestyi. Kunnes muutin pois luotasi. Mutta muutin vain koska halusin tehdä uran itselleni. Halusin ostaa sinulle kaikkia niitä asioita joita et saanut. Mutta suhteemme ei kestänyt sitä. Se murtui, niinkuin minäkin.

Rakastan sinua vieläkin, vuosien jälkeen. Syy miksi en ole hakenut tavaroitani johtuu siitä, etten uskalla katsoa sinua ja häntä. Sitä uutta. En ole valmis.

Se ettet halua olla kanssani tekemisissä satuttaa. Mutta toiset voivat olla sydämessä, eivät elämässä.

Kaikella rakkaudella,
Lapio"

Lue aikaisemmat Avoin kirje -sarjan kirjoitukset tästä

Lähetä meille avoin kirjeesi osoitteeseen rea.haverinen@bauermedia.fi. Voicen toimitus pidättää oikeuden muokata kirjeitä ja päättää itse niiden julkaisusta. Julkaistut kirjeet julkaistaan aina nimettöminä.

Kilpailut

Uusimmat