Kuva: Fotolia

Entiselle kumppanilleni: "Vaikka sinulla on jo uusi perhe, näen silmistäsi, että rakastat minua yhä"

23.10.2016 20:15 - Rea Tallgren

Avoin kirje -sarjassa ihmiset kirjoittavat avoimesti ja rohkeasti asioista, jotka ovat jääneet sanomatta tai kuulematta.

"Rakkaalleni,

Meidän suhteemme oli vaikea, tiedät sen myös itsekin. Vaikka luulimme sen olevan kohtalo, niin ei vain ollut, eikä meidän suunnaton rakkautemme enää riittänyt vaikeiden aikojen yli.

Kun tapasimme ensimmäisen kerran, se oli menoa. Tulimme samantien toimeen ja kanssasi oli niin turvallinen ja hyvä olla. Tiesimme toisemme lapsuudesta lähtien ja aika ajoin kummittelit mielessäni kunnes täysin sattumalta teineinä tutustuttiin. Ensimmäisen kerran kun meillä oli "suhde", vaikka lyhyt se olikin, se vain tuntui oikealta. Kuitenkin jätin sinut välimatkan takia.

Siitä seuraavat pari vuotta olit lähes päivittäin mielessäni kunnes jälleen kerran sattumalta päädyin sinun tupareihisi. Ja se oli taas menoa.

Tuntui kun paria vuotta erossaoloa ei olisi edes ollut, rakastin sinua niin paljon edelleen, ja niin myös sinä minua.

Aloimme seurustella uudelleen, asuithan nyt samalla paikkakunnalla kanssani ja lähes naapurissa.

Suhteemme alku oli täydellistä ja autoit minua paranemaan masennuksestani, kanssasi uskalsin olla oma itseni. Suhteemme puolessa välissä kaikki romahti.

Sinun alkava alkoholismisi sekä henkinen ja fyysinen väkivalta sai meidät molemmat voimaan huonosti. Jatkuvat riidat mitättömistäkin asioista olivat päivittäisiä, mutta silti meillä oli täydellisiä hetkiä ja rakastin sinua silti niin paljon. Olimme suhteemme loppuajan on-off suhteessa, sillä en vain jaksanut katsoa toimintaasi, mutta en myöskään pystynyt olemaan sinusta erossa. Silloin ymmärsin sen, mitä tarkoitetaan, kun järki huutaa "ei", mutta tunteet "kyllä".

Tuli aika jolloin jätin sinut lopullisesti. Se oli elämäni paras, mutta silti huonoin teko. Vaikka suhteemme kesti vain vajaan puolitoista vuotta, koimme paljon yhdessä.

Vaikka molemmilla on uusi elämä ja sinulla uusioperhe, rakastan sinua edelleen järjettömän paljon, ja katseestasi huomaan, että sinäkin minua. Toivon, että vielä joku päivä saamme välimme kuntoon, ja voisimme lämmöllä muistella hyviä aikojamme. Tulen rakastamaan sinua aina sydämeni pohjasta. Kuten sanotaan, ensirakkaus ei unohdu koskaan, ja sen olen huomannut.

Haluan sinun tietävän, että olen antanut vihdoin sinulle anteeksi tekosi, ja että olen enemmän kuin pahoillani omista teoistani. Haluan sinun myös tietävän, kuinka kiitollinen olen sinulle kun jaksoit panostaa suhteeseemme silloinkin, kun itse en jaksanut. Olet minulle edelleen tärkeä.

Terveisin,

Rakkaasi"

Lue aikaisemmat Avoin kirje -sarjan kirjoitukset tästä

Lähetä meille avoin kirjeesi osoitteeseen rea.haverinen@bauermedia.fi. Voicen toimitus pidättää oikeuden muokata kirjeitä ja päättää itse niiden julkaisusta. Julkaistut kirjeet julkaistaan aina nimettöminä.

Kilpailut

Uusimmat