Kuva: Fotolia

Et saa orgasmia, olet hyvä sängyssä - lue, mitä makuuhuoneen puolella ei tulisi koskaan hävetä

25.06.2016 13:15 - Tiina Svensk

Seksi on loistavaa, eikä häpeän tunteen kannata antaa hiipiä makuuhuoneeseen pilaamaan sitä.

Seksi on loistavaa, mutta valitettavasti siihen voi kohdistua turhia paineita ja mahdollisesti jopa häpeää. Jos olet joskus tuntenut häpeää kuumien hetkien keskellä, et varmasti ole yksin. SELF -sivusto listasikin 11 asiaa, joita makuuhuoneessa ei tulisi koskaan hävetä tai pyytää anteeksi:

1. Et saa orgasmia: Joskus sinulla vain on korkeammat todennäköisyydet saada lottovoitto kuin orgasmi, ja se on täysin normaalia. Seksi voi olla loistavaa ilmankin, eikä orgasmista tulisi ottaa turhaan paineita.

2. Leukasi puutuu: Puutuuko leukasi tiettyjen aktiviteettien aikana, etkä voi jatkaa? Se ei haittaa, lainkaan. Sinun kuuluisi tuntea olosi vain hyvällä tavalla uupuneeksi seksin jälkeen!

3. Miltä kehon osasi tuntuvat, näyttävät tai tuoksuvat: Jos tunnet olosi epävarmaksi kumppanisi kanssa,  asiasta kannattaa puhua. Todennäköisesti sinä välität enemmän säärikarvoistasi tai "liikakiloistasi" kuin kumppanisi.

4. Haluat seksin olevan ohi nopeasti tai kestävän pidempään: Tuntuuko, että petitoverisi tulee paljon nopeammin kuin sinä vai etkö jaksaisi odotella häntä enää orgasmisi jälkeen? Keskustele asiasta hänen kanssaan, jotta voitte molemmat nauttia petipuuhista mahdollisimman paljon.

5. Kiihotut oudosta fantasiasta: Älä pyydä anteeksi fantasioitasi, jotka kiihottavat sinua. Ajatuksesi eivät satuta ketään, ja sinä saat haaveilla mistä ikinä haluat.

6. Et halua tehdä tiettyjä asioita: Tuntuuko ajatus tietystä asennosta epämukavalta? Etkö halua harrastaa anaaliseksiä tai kokeilla jotain, mistä kumppanisi haaveilisi? Sinun ei tarvitse tuntea oloasi sievistelijäksi. Jos et pidä tietyistä asioista, silloin et pidä niistä, ja se on täysin hyväksyttävää.

7. Käytät liukastevoidetta: Miksi häpeäisit voiteiden käyttöä, kun ne saavat seksin tuntumaan mahtavalta?

8. Tuot leluja sänkyyn: Jos vibraattorisi ei satu olemaan valtava, soiva ja viritetty kelloilla ja koristeilla, ei sänkykumppanisi kannattaisi säikähtää jos haluat ottaa sen mukaan yhteisiin petipuuhiinne. Parhaimmillaan se kuumentaa tunnelmaa entisestään - ja saat tajunnanräjäyttäviä orgasmeja.

9. Sinulla on eri libido kuin kumppanillasi: Jos toinen teistä haluaa seksiä vain kerran parissa viikossa, ja toinen haluaisi enemmän, ei kannata pyydellä anteeksi - olitpa sitten kumpi tahansa osapuolista.

10. Suojattu seksi on itsestäänselvyys: Etkö harrastanut seksiä tyypin kanssa, jolla ei ollut kondomeja tai hän väitti, etteivät ne sovi hänelle? Hyvä, sillä se osoittaa sinun olevan vastuullinen. Suojatun seksin tulisi olla itsestäänselvää jokaiselle osapuolelle.

11. Olet hyvä seksissä: Miksi kukaan häpeäisi sitä, että on hyvä sängyssä? Jostain syystä saatat joskus kuitenkin törmätä tilanteeseen, jossa sinun taitojasi ihmetellään - tai jopa paheksutaan. Älä häpeä, mutta varmista, että kumppanisi arvostaa taitojasi eikä syyllistä sinua niistä.

Lue myös: Miten tärkeää seksi naisille on? Tutkimus selvitti

Lähde: SELF

Kilpailut

Uusimmat