Ethän rakastunut eksääsi uudelleen vääristä syistä?

20.10.2014 14:25 - Susanna Karttunen

Vanhaan tuttuun palaaminen on helpompaa kuin uuden rakkauden etsiminen. Jos entisen kullan kanssa palaa yhteen vääristä syistä, on luvassa kuitenkin luultavasti vain lisää sydänsuruja.

Eron jälkeen elämä yksin voi tuntua pelottavalta. Sen sijaan, että lähtisi etsimään uutta rakkautta, osa päättää pian palata takaisin yhteen eksänsä kanssa. Aina tämä ei ole kuitenkaan järkevää.

Glamour kokosi esimerkit tapauksista, jolloin yhteen haluaa palata vääristä syistä.

Et halua tuhlata aikaa

Biologinen kellosi tikittää, eikä sopivaa miestä ole ihan helppo löytää. Saattaa tuntua turhauttavalta, että käytit elämästäsi niin kauan eksääsi, vaikka parisuhde lopulta päättyi eroon. Siksi saattaa tuntua helpommalta yrittää uudelleen, vaikka suhteenne olisikin selvästi tuhoon tuomittu.

Aika kultaa muistot

Eksää kaivatessa saattaa helposti muistaa vain hyvät ajat, mikä laittaa miettimään, tekikö oikean päätöksen erotessaan. Yritä kuitenkin pitää mielessäsi, että vaikka teillä olikin hyviä hetkiä, oli suhteen loppumiseen luultavasti hyvä syy.

Pelkäät, ettet löydä ketään muuta

Moni sinkku pelkää jäävänsä yksin loppuelämänsä ajaksi. Siksi eksän kanssa yhteen palaaminen tuntuu helpolta ja huojentavalta ajatukselta, vaikka hänen kanssaan ei olisikaan onnellinen.

Luulet voivasi muuttaa hänet

Ihmisen huonojen ominaisuuksien muuttaminen ei ole helppoa. Jos siis palaat takaisin suhteeseen luullen voivasi tehdä sen, huomaat todennäköisesti pian olevasi samassa kurjassa tilanteessa kuin ennen eroa.

Tuttu on turvallista

Uuden rakkauden etsiminen voi tuntua pelottavavalta. On helpompi palata vanhaan tuttuun kuin tutustua uusiin ihmisiin.

On ihanaa olla haluttu

Itsensä tunteminen halutuksi on houkutteleva tunne, joten jos eksäsi osoittaa kiinnostuksen merkkejä, voi kieltäytyminen yhteen palaamisesta tuntua vaikealta.

Aiemmasta artikkelistamme voit lukea vinkkejä, joiden avulla pääset eksästäsi yli lopullisesti.

Lähde: Glamour

Kilpailut

Uusimmat