Etsitkö itsellesi sielunkumppania? 5 ohjetta rakkauden löytämiseksi

02.09.2015 22:45 - Emma Ylistalo

Sen oikean löytäminen voi olla helpompaa kuin uskotkaan. Karista viisi tapaa ja olet lähempänä elämäsi rakkauden löytymistä.

Kun etsii elämänsä rakkautta, tärkeintä on olla oma itsensä. Jos teet asioita, joita et normaalisti tee tai käyttäydy itsellesi luonnollisella tavalla, et varmasti löydä sinua miellyttävää kumppania. Lue alta viisi ohjetta, jotka voivat auttaa sinuakin löytämään sen oikean:

1. Älä laita virheellistä tietoa nettideitti-sivustoille tai sosiaaliseen mediaan
Olet upea juuri sellaisena kuin olet, älä siis esitä olevasi muuta. Ethän haluaisi deittisivustollesi muutenkaan viestejä ihmisiltä, jotka ovat täysin erilaisia kuin sinä. Haluat vierellesi ihmisen, joka rakastaa sinua eikä valeversiota sinusta.

2. Älä odota löytäväsi kumppania paikoista, joissa et normaalistikaan kävisi
Jos et nauti baarissa olemisesta, on sieltä turha odottaa löytävänsä tulevaa puolisoa. Älä myöskään väitä viihtyväsi paikassa, jossa et oikeasti viihdy. Se ei ole reilua itseäsi tai toista kohtaan.

3. Älä odota toisten olevan sitä, mitä sinä haluat
Hyväksy muut ihmiset sellaisina kuin he ovat, et voi muuttaa heitä. Tuskin itsekään haluat muuttaa itseäsi toisen ihmisen takia, joten älä odota sitä muiltakaan.

4. Älä muuta persoonallisuuttasi
Vaikka tapaisit miehen, joka kertoo normaalisti tapailevansa blondeja, se ei tarkoita, että sinun tarvitsisi värjätä hiuksesi vaaleiksi. Se ei ole sitä, mitä kumpikaan teistä lopulta haluaa. Sielunkumppanisi löytäminen vaatii sitä, että olet oma itsesi.

5. Älä ohita omia tunteitasi
Jos todella toivot löytäväsi kumppanin, jonka kanssa voit viettää loppuelämäsi, sinun täytyy olla avoin itsellesi. Tällä tavoin löydät ihmisen, joka todella arvostaa sinua ja haluaa olla sinun kanssasi. Älä siis pakota rakkautta, vaan odota, että se tulee luoksesi.

Lue myös: Hän on tukenasi ja osaa antaa anteeksi - merkit, joista tiedät, että rinnallasi on aarre

Lähde: Family Share

Kilpailut

Uusimmat