Harrastatko yhden illan juttuja? Hulvaton video paljastaa riskit

21.05.2015 15:15 - Eeva Rajala

Yhden illan jutun jälkeen ei kannata jäädä nukkumaan seksikumppanin viereen.

Elite Dailyn videolla listataan muun muassa varoitusmerkkejä, joihin kannattaa kiinnittää huomiota, jos haluaa harrastaa vain huolettomia yhden illan juttuja.

"Varoitusmerkkinä toimivat kissat. Jos näet kissan, miehellä on tyttöystävä, joka on nyt vain matkoilla", nainen kertoo videolla.

Varoitusmerkkinä toimivat videon mukaan myös mitkä tahansa vauvoihin liittyvät asiat, pöydälle näkyvästi jätetyt herpeslääkkeet ja yöpöydällä oleva puolison kuva.

Vanhempien kuvat eivät ole hyvä merkki

Yhtenä varoitusmerkkinä nähdään myös, jos asunnosta löytyy runsaasti vanhempien kuvia kehystettynä. Se tarkoittaa todennäköisesti sitä, että mies asuu vielä kotonaan vanhempiensa kanssa.

Videosta selviää myös, että yhden illan jutun jälkeen ei koskaan kannata jäädä yöksi seksikumppanin luokse, vaan aina pitää lähteä kotiin. Mieluusti ennen auringonnousua, ettei kukaan näe kotiin paluuta juhlavaatteet päällä auringonvalossa.

Videosta myös selviää, että jos henkilö tarjoaa petikumppanilleen kahvia tai kokonaisen aamupalan kiihkeän yön jälkeen, hän todella pitää toisesta.

Katso hauska video alta:

Lue myös: Kymmenen syytä, miksi naiset harrastavat irtosuhteita

Kilpailut

Uusimmat